Artikeln innehåller reklamlänkar

Elena Belle: Därför tog det slut med A Teens-Dhani

Elena Belle: Därför tog det slut med A Teens-Dhani

Elena Belle från Svenska Hollywoodfruar och artisten Dhani Lennevald från A-Teens var ett par i tre års tid. Nu berättar Elena varför deras förhållande fick ett abrupt slut.

Hollywoodfrun Elena Belle, 32, blev känd genom att hon var glamourmodell i tidningar som Slitz och Moore och deltog i Paradise Hotel 2005. På den tiden hette hon Natacha Peyre och som för många andra dokusåpaprofiler följde efter programmet en tid av vilt festande och struliga relationer.

Hon hade bland annat både ett kort förhållande med flickfotografen Bingo Rimér, 43, och ett med Hannah Graafs, 40, ex musikproducenten Andreas Carlsson, 45, som senare skulle bli en del av Idoljuryn.

Men 2007 gick Elena första gången in ett mer seriöst förhållande med artisten Dhani Lennevald, 34, känd från A-Teens. Och nu berättar den svenska Hollywoodfrun i en intervju med namnet I fokus på Viafree om relationen med Dhani, som hon även flyttade till USA med 2008:

– Jag och Dhani hade en jättefin relation och han är en jätte, jättefin kille. Vi var tillsammans rätt länge och han familj tog verkligen in mig som en familjemedlem.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Elena fortsätter:

– Den tiden var väldigt viktig för mig, för jag var ju så skadad från min barndom, med allt det här att jag ville ha mycket uppmärksamhet. Jag var helt ute och cyklade på alla sätt, men de tog verkligen in mig med kärlek och hans mamma blev lite som en mamma för mig, sa att så här kan du inte göra och så. Det kändes som att jag mentalt blev mycket stabilare så jag är evigt tacksam till dem.

Förhållandet med Dhani höll fram till senhösten 2010. Då det begav sig skrev Elena (då som Natacha) i sin blogg:

Det har hänt en massa tråkiga saker som jag inte vill skriva om. Jag känner mig superledsen och nere.

Nu berättar hon för första gången vad som egentligen hände, att det var hennes eget val att avsluta förhållandet:

– Det tog slut för att jag kände att vi växte ifrån varandra. Vi var så himla unga när vi träffades, men jag känner ändå att den tjejen som får honom är riktigt lyckligt lottad… Han är en jättefin kille, men då när det tog slut kände jag att jag behövde gå vidare. Man söker sig ju till olika grejer i olika delar av livet.

Trots det har hon fortfarande en god relation med sitt ex.

– Vi är inte ovänner eller något sådant och jag har fortfarande kontakt med hans mamma. Inte så mycket med honom däremot, förklarar Elena.

Här kan du se hela intervjun.

Elena Belle med maken Michael Teanne.

28 september föddes dottern Luna.

Elena Belle på TV3:s pressträff 2016.

Vigselringen som Elena Belle fick av Michael Theanne.

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre.

LÄS OCKSÅ:

Elena Belles okända bråk – sanningen om namnbytet

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN