TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elena Belles miljonbröllop – så mycket kostade det

26 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
En brudklänning för över 100 000 kronor och en ring för nästan en miljon kronor. Här är hela den hemliga prislappen för Elena Belles drömbröllop på Bora Bora.
Annons

Elena Belle, 32, går i väntans tider. Inom väldigt, väldigt kort är ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen, som tidigare hette Natacha Peyre, beräknad att föda sitt första barn. Barnet, som hon väntar tillsammans med maken och dj-managern Michael Theanne, 41, är en flicka som ska få namnet Luna.

Hollywoodfrun har tidigare berättat att dottern blev till under bröllopsnatten på Bora Bora den 27 december förra året. Men först nu väljer Elena Belle att avslöja ytterligare några detaljer om den minnesvärda ceremonin på paradisön.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I kvällens avsnitt av just “Svenska Hollywoodfruar” berättar Elena Belle nämligen vad hela kalaset kostade. Det första dyra inköpet var ringen – och Michael Theanne snålade inte direkt när han valde ut vilken sten som skulle pryda hans frus finger.

– Michael är en hopplös romantiker. När han friade tog han fram en jättestor ring och sa att han ville att alla skulle se på långt håll att jag var upptagen, säger Elena Belle i programmet.

Annons

Ringen, som gick lös på 952 000 kronor, var bara början på de extrema kostnaderna för lyxbröllopet. Elena Belle valde också ut en brudklänning för 104 700 kronor och fick sedan helt fria händer att sätta ihop ceremonin och festen, som sedan gick på ytterligare nästan en miljon kronor.

– Jag fick planera bröllopet precis som jag ville ha det. Jag tror att hela bröllopet kostade 860 000 kronor. Vi bjöd på precis allting, säger hon i programmet.

Totalt blev prislappen för giftermålet nästan två miljoner kronor. Men Elena Belle tycker att bröllopsdagen var värd varenda krona.

– Jag tycker absolut att bröllopet var värt de här pengarna. Det är ett av de bästa minnena någonsin. Och jag är en sån som hellre gör roliga grejer för pengar än att kanske köpa någon sak som är värd jättemycket, säger hon.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 på tisdagar på TV3 och Viafree.

Foto: IBL, Instagram

Annons