TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elena Belles hund bet assistent i ansiktet – fick sy 16 stygn: "Känns otryggt"

31 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Elena Belles hund Tyson bet en assistent så svårt i ansiktet att hon tvingades att sy 16 stygn. Nu fruktar Hollywoodfrun att hunden ska bita hennes nyfödda dotter Luna. – Jag är orolig, säger hon.
Annons

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, blev i september mamma för första gången. Tillsammans med maken Michael Theanne, 41, har tv-profilen fått dottern Luna. 

Men inför förlossningen var det mer än bara sjukhusbesöket som tv-profilen fruktade. Hemma hos paret bor nämligen också deras gemensamma hund, bulldoggen Tyson. Tyson har flera gånger visat upp aggressiva tendenser, bland annat när han i “Svenska Hollywoodfruar” slet av armen på en bebisdocka, och nu berättar Elena Belle om sin rädsla för att hunden också ska skada deras bebis.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När vi tränade med en bebisdocka hände det en incident… Han hoppade på den och slet av armen. Det var en varningssignal för mig. Det kändes otryggt när han bet av armen för jag förväntade mig inte det, säger hon i programmet.

Annons

Men hunden Tyson har inte bara skadat dockor, utan också riktiga människor. I “Svenska Hollywoodfruar” berättar Elena Belle att hunden vid ett tillfälle gick till attack mot en assistent som jobbade hemma hos paret.

– Jag är orolig, för han har varit aggressiv förut. Dels mot mig, mot andra och mot folk som har arbetat här. Han bet vår förra assistent i ansiktet åsatt hon fick sy 16 stygn. Det var ett uppvaknade för oss, säger hon i programmet.

Elena Belle har därför anlitat en hundtränare, som ska hjälpa henne att förändra Tysons beteende så att han inte biter hennes bebis Luna.

– Barn kan vara hårdhänta, de kan dra i öronen eller kasta leksaker, så då måste man ha snälla hundar, säger tv-frun i programmet.

”Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 på tisdag på TV3 och Viafree.

Foto: TV3

 

Annons