Elena Belles hån mot Anna Anka – följarna hyllar detaljen i bilden

Elena Belle har hånats för sitt utseende av Anna Anka. Nu ger 32-åringen tillbaka på Instagram, och piken får följarna att jubla!

Den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar har onekligen bestått av en hel del dramatik och maktkamp mellan de folkkära tv-fruarna. Förutom Maria Montazami, 52, Elena Belle, 32, och Sofie Prydz, 36, så har Anna Anka, 47, gjort comeback med dunder och brak.

Men av vad vi hittills fått se i avsnitten på TV3 är det inte en återkomst som hyllas av de andra tv-fruarna. Anna Anka har redan hunnit säga vad hon tycker om sina kollegor i serien, och det har inte varit några vackra ord.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Nu ger dock Elena Belle tillbaka på Instagram med ett vasst inlägg. Under tisdagsmorgonen publicerade hon en bild på sig själv med de andra fruarna och uppmanar sina följare att se kvällens nya avsnitt.

Men det är en helt annan detalj som fångat följarnas uppmärksamhet – och får dem att jubla. För i bilden har Elena Belle taggat de andra fruarnas konton, men vid Anna Anka är det inte tv-profilens konto som är intaggat, istället är det kontot Donald Duck Weekblad som Elena Belle använt sig av.

“Donaldduck. Bäst är du”, skriver en person och använder sig av flera skrattande emojis.

“HAHAHA Donaldduck har hon taggat på Anna Anka“, noterar en annan.

“Taggen på Anna… alltså bästa finaste du”, hyllar en tredje.

Det återstår helt enkelt att se vad Anna Ankas reaktion blir. I skrivande stund har hon varje gillat eller kommenterat inlägget.

Svenska Hollywoodfruar sänds på TV3 och Viafree klockan 21.00 varje tisdag. 

LÄS OCKSÅ: Anna Ankas attack på Elena Belle: ”Tycker synd om henne”

LÄS OCKSÅ: Anna Anka förlorade vårdnanden – nya planen för barnen

FOTO: TV3, Ibl, Instagram