Anna Ankas attack på Elena Belle: ”Tycker synd om henne"

04 sep, 2018 
AvOla Brising
Svenska Hollywoodfrun Anna Anka går till verbal attack mot tv-kollegan Elena Belle och säger att hon ser ut som en mus!
I premiären av Svenska Hollywoodfruar ikväll går Anna Anka genast in och visar de andra var skåpet ska stå. Bland annat trackar hon ner på Elena Belles utseende efter alla skönhetsingrepp.
Annons

På pressträffen inför säsongspremiären av Svenska Hollywoodfruar för en vecka sedan var Anna Anka, 47, extremt tydlig med att visa att det är hon som är stjärnan i årets upplaga av dokusåpan, ingen annan. För Hänt förklarar hon:

– Jag sa till produktionen att orsaken att det inte har fungerat är att ni inte ger tittarna vad de vill ha. Det har blivit tråkigt. Du har 30 sekunder att få någons uppmärksamhet. Sen tröttnar folk och i den här digitala världen, hur ska du kunna hålla en tittare om du inte kan hålla det tempot? Det tempot har inte de andra fruarna.

Anna Anka säger att hon kommer tillbaka för att ge tittarna känslan av storslagen glamour och lyx, av att få vara en del av något de bara drömmer om:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När jag kommer på, då ser du energin och tempot, att det är något som händer. Du vill få mer. Du kräver mer. Men när dom kommer på vill man fan sitta och somna. Och då kan jag bara tycka. Var är glamouren, var är lyxen? Var är det jag presenterade första gången jag kom in? Det var den här fantasin, att kunde leva sig in i och följa med i den världen de inte trodde existerade. Sen försvann det helt. Att bara gå runt i folks hem och de ska visa sina jävla katter och hundar. Vad fan är det för någonting? Det är väl inget glamuoröst?

Annons

Hon säger att hennes jobb är att öka tittarsiffrorna igen åt TV3 och är inte rädd för att sticka ut hakan när hon förklarar:

– Jag kallar mig själv för en ikon, för ikoner bryter sociala och politiska barriärer och det har jag gjort. Maria Montazami är en försäljare. Hon säljer sina produkter, medan jag bryter nya barriärer. Det är skillnaden mellan mig och henne. Och vem av oss tror du berör tittarna mest?

I första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar som sänds ikväll går Anna Anka inte bara in direkt och dominerar då hon kommer till den första frulunchen hemma hos Maria Montazami, 52, i. Dessutom passar hon på att dissa alla de andra fruarna ordentligt redan på väg dit i bilen.

– Det är väldigt många av fruarna som är fokuserade på att göra mycket operationer som jag kanske inte tycker är så bra jobb, säger Anna.

Den hon trycker till hårdast är Elena Belle, 32.

Anna Anka fortsätter:

– Elena har jag aldrig träffat, men ”plastic surgery went wrong with Elena”. Jag tycker nästan synd om henne. Hade nån läkare gjort så på mig så hade jag stämt dom, för han har förstört hennes ansikte.

Annons

Anna sammanfattar vad hon anser om sin nya kollega rent estetiskt:

– Jag tycker att hon ser ut som en mus. ”That´s awful!”

Allmänt anser Anna Anka att det varit för tråkiga, pryda och försiktiga kvinnor i Svenska Hollywoodfruar de senaste åren, men hon hon slår även ner på deras sjaskiga och ibland vulgära stil:

– När det gäller dom andra fruarna, hur dom tar hand om sig. Det ska vara stora bröst och det ska visas. Det kan jag tycka är väldigt tråkigt. Jag är med den här klassiga tjejen. Jag gillar inte det där slampiga och behöver inte visa mina bröst för jag vet att dom är snygga.

Hon fortsätter:

– Alla försöker få all den här uppmärksamheten, men det är inte en sån tjej man gifter sig med, utan: ”You fuck her. Yeah. She´s good to look at and to fuck, but you don´t marry her.”

Även då hon väl anländer till lunchen hos Maria Montazami och träffar de andra fruarna visar Anna Anka genast var skåpet ska stå. Efter att ha hälsat förklarar hon för Elena Belle och Sofie Prydz, 36:

Annons

– Den här showen är egentligen min bäbis. Jag skapade den och den skulle inte ha funnits idag om det inte vore för mig. Sen har jag kollat genom säsongerna, och så tyckte jag, att det blev bara skit. Så jag får komma tillbaka.

– Vad har vi gjort för fel då?, frågar Sofie Prydz märkbart stött.

– Det är bara tråkiga jävla människor, så när jag har suttit och tittat på det får jag fan hudsprickor, säger Anna helt seriöst utan att skämta och möter de andra två yngre kvinnornas blickar.

Svenska Hollywoodfruar har premiär ikväll klockan 21.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

Annons