TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Anka om relationen med David: ”Som en romantisk film”

01 sep, 2018 
AvOla Brising
Sedan snart två år är Anna Anka lycklig med 19 år yngre pojkvännen David Johansson. För Hänt berättar hon allt om deras kärlek och passion.
Annons

Anka Anka, 47, gör comeback i 12:e säsongen av Svenska Hollywoodfruar som har premiär tisdag den 4 september på TV3 och Viafree. Då programmet hade ur-premiär 2009 var det mycket på grund av Anna Ankas, i många tittares ögon både provokativa och kontroversiella åsikter, som gjorde att det blev en enorm succé. Hennes uttalande om att det var en hustrus skyldighet att suga av sin man varje morgon skapade enorma rubriker.

Sedan dess har Anna Anka både skilt sig från 30 år äldre maken Paul Anka, 77, och genomgått långa och hemska vårdnadstvister om sina två barn. Slutligen har hon funnit kärleken på nytt i 19 år yngre pojkvännen och personlige tränaren, svensken David Johansson, 27. Redan våren 2017 berättade Hollywoodfrun för Hänt:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han utstrålar trygghet… i hans armar känner jag mig alltid lugn och hemma. Han är otroligt kelig, väldigt fysisk. Vi pussas och kramas ständigt. Jag delar allt med honom.

Annons

Och nu avslöjar Anna Anka att vi kommer få se betydligt mycket mer av David Johansson i tv under hösten:

– Jag har aldrig upplevt den kärleken jag har med David innan. Han och jag är som en romantisk film som folk inte vill sluta titta på. Just det här att känna sig älskad. De kommer tänka att fan, det här vill jag också ha. Jag visar för tittarna att det finns. Kan jag hitta det så kan ni. Och jag delar med mig av varför vi har en sån fantastisk relation, vad vi gjort för att skapa det här fina ni kommer få se små glimtar av. Samtidigt vill jag inte överbelasta tittarna med vår kärlek, så de får små bitar här och där.

Hon beskriver att de de dras till varandra som två magneter med plus och minussida, att de har en fantastisk kommunikation, respekterar varandras åsikter och värderingar och har lärt känna varandra på djupet:

– De flesta par är väldigt ytliga, lär inte känna varandra på djupet, men det har jag och David gjort. Och jag säger att det är det bästa som har hänt i hela mitt liv, för vi är två människor som verkligen får uppleva kärleken.

Annons

Hon fortsätter:

– Många är i förhållanden bara för att de är rädda att vara ensamma, för att han kanske kan ta mig till nästa steg, eller hon kanske kan göra detta för mig. De är tillsammans av falska anledningar. Jag kan peka ut vem som helst i ett förhållande och säga ”That´s bullshit”. Men folk kommer se och känna att wow, hon och David är på riktigt.

På frågan om vad som är det bästa med David Johansson svarar Anna Anka:

– Att han är väldigt öppen och kommunicerar. Han är villig att lära sig, villig att förstå. Han är aldrig en sån som argumenterar eller tror han vet allt. Han är verkligen där för att lyssna, inte för att svara. Och han älskar mig för vem jag är.

Anna Anka förklarar:

– Det här är första gången jag känner att jag kan vara mig själv. Det är inget fånigt utan vi älskar varandra så jävla mycket så det finns inte. Det är det jag vill visa, att jag är 47 år, men äntligen har hittat den äkta kärleken. Det tog många år.

Annons

Då David Johansson är så mycket yngre än Anna Anka, och inte har barn, är något vissa frågar sig om det inte kan bli problem när han också känner att han vill bilda familj. Det tror inte Anna:

– Det är inte viktigt för honom och inte vad jag vill fokusera på, för det vi har är så fint. Vi reser och gör så mycket tillsammans. Det kan man inte göra om man har barn och familj. Och sen har jag ju redan haft den perioden då jag har haft barn och allt det. Jag känner inte det behovet, att jag vill gå igenom den resan igen, utan jag har gjort det och är färdig med det.

Hon tänker efter:

– Skulle han komma imorgon och säga ”Vill du ha en bebis?” då hade jag fått tänka efter, men det är inte heller lätt. Ibland tror jag att han glömmer min ålder. Han ser inte på mig att jag är äldre än honom. Man ser ju inte åldersskillnaden mellan oss, just för att jag ser så ung ut och han är väldigt vuxen för sin ålder och förstår allt. Så dynamiken vi har är fantastisk.

Foto: IBL, Tomas Engström

Annons