Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anna Anka förlorade vårdnanden – nya planen för barnen

04 sep, 2018 
AvOla Brising
Anna Ankas plan för att få vårdnaden om barnen
Anna Anka har inte råd att gå upp i domstol för att få tillbaka vårdnaden om sina barn Ethan och Elli. Men i hennes hus finns ett varsitt rum färdigställt till den dagen de kommer och knackar på hennes dörr.
Annons

Efter den smutsiga skilsmässan från Paul Anka, 77, för åtta år sedan hade  Anna Anka, 47, till en början delad vårdnad om både dottern Elli, 16, som hon har från ett tidigare äktenskap med ex-maken Lou Yeager och om sonen Ethan, 13, som hon fick med Paul. 2015 anklagade dock Lou Anna för att fysiskt ha misshandlat dottern. Under tiden då utredningen pågick fick hon inte ha kontakt med Elli som bodde hos sin far.

Senare samma år kom Paul med liknande anklagelser vilket gjorde att Anna inte heller fick bo med Ethan. Hon förlorade på kort tid båda sina barn. Anna dömdes inte för misshandel av dottern, men hon sa till Hänt våren 2017 att Elli under tiden hon bott hos sin far blivit hjärntvättad. Det hävdade hon att även Ethan blivit av Paul.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Domstolen fann mig inte skyldig till misshandel av Elli utan ville återförena oss. Ellis pappa hade då börjat hjärntvätta henne och vägrade följa domstolsordern. Jag hamnade i default vilket betydde att jag kunde gå in och kräva att få tillbaka vårdnaden. Men då gjorde Paul samma sak. Han anmälde mig för sexuell och fysisk misshandel av Ethan. Under utredningen hjärntvättade Paul Ethan precis som Ellis far gjort med henne. Papporna samarbetade mot mig i domstolen för att ta barnen ifrån mig, knäcka mig finansiellt och psykiskt, förklarade Hollywoodfrun.

Anna sammanfattade vad hon ansåg hade skett:

– Det har pågått en två år lång förtalskampanj mot mig som mamma. Jag har blivit totalt demoniserad för mina barn. Mina barn har tvingats välja sina pappor och förskjuta mig som mamma baserat på falska påståenden. Detta kallas för PA, Parental Alienation eller på svenska främmandegörande av en förälder.

Annons

Hon fortsatte:

– Domstolen hittade inget som tydde på att jag utsatt något av mina barn för övergrepp, inget som skulle göra mig olämplig eller oförmögen som mamma.

När Anna nu gör comeback i den nya säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” med premiär ikväll visar hon att hon har varsina rum färdigställda till barnen hemma villan. Elli bor numera i Texas med sin pappa, medan Ethan bor bara några 100 meter bort från hennes eget hus hos Paul.

– Som ni vet så är ju inte barnen med mig, men vad som var viktigt för mig var att de ändå ska ha sina rum, för kommer de och knackar på dörren imorgon så vill jag att de ska ha sina rum kvar, förklarar Anna i kvällens program.

Hon fortsätter:

– Jag vet att det har stått mycket negativa saker i media. Anna har förlorat vårdnaden och Anna har gjort det, men ni har bara fått höra den ena sidan. Systemet här i USA är uppbyggt på pengar. Den som har mest pengar kommer vinna. Så jag kan inte vinna över Paul Anka. Jag har inte de pengarna. Men jag tycker det är fruktansvärt att barn varje dag förlorar sina föräldrar i detta landet för att föräldrarna inte har råd att fajtas.

Annons

Hollywodfrun har dock, även om hon ligger lågt vad gäller tvisten om barnen, inte på något sätt gett upp hoppet:

– Du knäcker inte mig, och jag tror att Ethan, när han är fri från sin pappas klor och själv får bestämma, så tror jag inte det dröjer lång tid innan han kommer hit igen. Därför är jag inte orolig för vad som har hänt. Det är därför jag kan hantera den här situationen som jag har gjort.

Anna förklarar:

– Jag vet att mina barn älskar mig och de vet att jag älskar dem. För de har fått ovillkorlig kärlek från mig genom alla år. Den som förlorar i längden är faktiskt Paul. För barnen växer upp och de kommer förstå att de inte har fått träffa sin mamma. Jag tror inte det kommer falla i så god jord, så jag måste ha tålamod och vänta. Jag vet att min tid med barnen kommer och det dröjer inte många år.

 

LÄS OCKSÅ:

Annons