Anna Anka förlorade vårdnanden – nya planen för barnen

Anna Ankas plan för att få vårdnaden om barnen

Anna Anka har inte råd att gå upp i domstol för att få tillbaka vårdnaden om sina barn Ethan och Elli. Men i hennes hus finns ett varsitt rum färdigställt till den dagen de kommer och knackar på hennes dörr.

Efter den smutsiga skilsmässan från Paul Anka, 77, för åtta år sedan hade  Anna Anka, 47, till en början delad vårdnad om både dottern Elli, 16, som hon har från ett tidigare äktenskap med ex-maken Lou Yeager och om sonen Ethan, 13, som hon fick med Paul. 2015 anklagade dock Lou Anna för att fysiskt ha misshandlat dottern. Under tiden då utredningen pågick fick hon inte ha kontakt med Elli som bodde hos sin far.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

Senare samma år kom Paul med liknande anklagelser vilket gjorde att Anna inte heller fick bo med Ethan. Hon förlorade på kort tid båda sina barn. Anna dömdes inte för misshandel av dottern, men hon sa till Hänt våren 2017 att Elli under tiden hon bott hos sin far blivit hjärntvättad. Det hävdade hon att även Ethan blivit av Paul.

– Domstolen fann mig inte skyldig till misshandel av Elli utan ville återförena oss. Ellis pappa hade då börjat hjärntvätta henne och vägrade följa domstolsordern. Jag hamnade i default vilket betydde att jag kunde gå in och kräva att få tillbaka vårdnaden. Men då gjorde Paul samma sak. Han anmälde mig för sexuell och fysisk misshandel av Ethan. Under utredningen hjärntvättade Paul Ethan precis som Ellis far gjort med henne. Papporna samarbetade mot mig i domstolen för att ta barnen ifrån mig, knäcka mig finansiellt och psykiskt, förklarade Hollywoodfrun.

Anna sammanfattade vad hon ansåg hade skett:

– Det har pågått en två år lång förtalskampanj mot mig som mamma. Jag har blivit totalt demoniserad för mina barn. Mina barn har tvingats välja sina pappor och förskjuta mig som mamma baserat på falska påståenden. Detta kallas för PA, Parental Alienation eller på svenska främmandegörande av en förälder.

Hon fortsatte:

– Domstolen hittade inget som tydde på att jag utsatt något av mina barn för övergrepp, inget som skulle göra mig olämplig eller oförmögen som mamma.

När Anna nu gör comeback i den nya säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” med premiär ikväll visar hon att hon har varsina rum färdigställda till barnen hemma villan. Elli bor numera i Texas med sin pappa, medan Ethan bor bara några 100 meter bort från hennes eget hus hos Paul.

– Som ni vet så är ju inte barnen med mig, men vad som var viktigt för mig var att de ändå ska ha sina rum, för kommer de och knackar på dörren imorgon så vill jag att de ska ha sina rum kvar, förklarar Anna i kvällens program.

– Ethan är lilla prinsen, säger Anna när hon visar sonens rum.

– Här har vi min dotters rum. Det är lite prinsessa med guld och sånt, förklarar Anna Anka.

Anna Anka och barnen från ett julfirande då de var små

Anna Anka berättar att pengar styr amerikanska vårdnadstvister och hon har därför inte en chans att vinna mot Paul Anka.

Anna Anka är förvissad om att Ethan kommer tillbaka till henne så fort han sluppit ur Pauls klor.

Anna Anka tänker inte låta de andra Hollywoodfruarna baktala henne ostraffat. 

I höst gör hon dramatisk comeback i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Anna Anka blev känd efter sin medverkan i första säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" i TV3 2009.

Hon var tidigare gift med den världskände artisten Paul Anka.

Anna Anka är numera tillsammans med David Johansson.

Med Paul har hon sonen Ethan. Hon har även dottern Elli från ett tidigare förhållande. Här med barnen på Mallorca 2010.

TV3 är glada att ha med Anna Anka i ”Svenska Hollywoodfruar” igen eftersom hon är kontroversiell och altid säger vad hon tycker och tänker.

Anna Anka är säker på att tittarna kommer bry sig mer om henne än övriga Hollywoodfruar.

Anna Anka är riktigt taggad inför sin comeback och hoppas ännu en gång kunna ta hela Sverige med storm.

Hon fortsätter:

– Jag vet att det har stått mycket negativa saker i media. Anna har förlorat vårdnaden och Anna har gjort det, men ni har bara fått höra den ena sidan. Systemet här i USA är uppbyggt på pengar. Den som har mest pengar kommer vinna. Så jag kan inte vinna över Paul Anka. Jag har inte de pengarna. Men jag tycker det är fruktansvärt att barn varje dag förlorar sina föräldrar i detta landet för att föräldrarna inte har råd att fajtas.

Hollywodfrun har dock, även om hon ligger lågt vad gäller tvisten om barnen, inte på något sätt gett upp hoppet:

– Du knäcker inte mig, och jag tror att Ethan, när han är fri från sin pappas klor och själv får bestämma, så tror jag inte det dröjer lång tid innan han kommer hit igen. Därför är jag inte orolig för vad som har hänt. Det är därför jag kan hantera den här situationen som jag har gjort.

Anna förklarar:

– Jag vet att mina barn älskar mig och de vet att jag älskar dem. För de har fått ovillkorlig kärlek från mig genom alla år. Den som förlorar i längden är faktiskt Paul. För barnen växer upp och de kommer förstå att de inte har fått träffa sin mamma. Jag tror inte det kommer falla i så god jord, så jag måste ha tålamod och vänta. Jag vet att min tid med barnen kommer och det dröjer inte många år.

 

LÄS OCKSÅ:

Anna Anka om relationen med David: ”Som en romantisk film”

Foto: IBL, TV3