Elena Belle vill ha surrogatmamma: "Trivs inte med att vara gravid"

Elena Belle ska snart bli mamma till dottern Luna. Men vid ett eventuellt nästa barn planerar "Svenska Hollywoodfruar"-profilen att ta hjälp av en så kallad surrogatmamma.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 32, som tidigare hette Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn. Barnet, som är en flicka, ska få namnet Luna och är beräknad att födas i slutet av september.

Inför förlossningen har tv-profilen flera gånger berättat hur tufft hon tycker att det är att vara gravid. Den forna modellen har alltid varit smal och är van vid sin petita kropp, men har försökt acceptera att bli större under graviditeten. Hon har också drabbats av näsblod och andningssvårigheter.

– Jag gillar det inte alls. Alla jag känner är singlar och snygga, och så sitter man hemma tjock och kan inte göra så mycket, har hon tidigare sagt till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Första bilden på Elena Belles babybula: ”Gillar det inte alls”

Samtidigt vill både Elena och hennes make, den kända dj-managern Michael Theanne, 41, gärna ha fler barn i framtiden. Därför planerar Hollywoodfrun nu att eventuellt ta hjälp av en så kallad surrogatmamma nästa gång.

– Jag har alltid sett mig ha en stor familj. Jag måste nog bara glömma det här med att vara gravid först. I värsta fall får vi kanske ha en surrogatmamma, om det ska bli några syskon, säger hon till tidningen Mama och fortsätter:

– Jag trivs verkligen inte med att vara gravid eller om det blir så att jag blir helt skräckslagen efter förlossningen.

Att skaffa barn via surrogatmamma innebär att man för in ett befruktat ägg i livmodern på en annan kvinna som ska bära barnet under graviditeten och sedan föda det åt föräldrarna. Surrogatmödraskap är förbjudet i de flesta europeiska länder, bland annat i Sverige. I USA är det tillåtet i vissa delstater, bland annat Kalifornien där Elena Belle bor.

https://www.instagram.com/p/BYJiB_nFP-3/?hl=sv&taken-by=lunabelletheanne

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

LÄS OCKSÅ: Då får Kim och Kanye sitt nästa barn – kön avslöjat

Foto: IB, Instagram

SENASTE NYTT!