Elena Belle stöttas efter ärliga gravidinlägget: "Förödande"

Tv-frun Elena Belle öppnar nu upp om sina tuffa gravidkänslor på Instagram. Efter det ärliga inlägget sluter hennes fans upp bakom henne som tycker det är bra att hon pratar öppet om ångesten.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, är gravid i vecka 13 med sitt första barn. Nu skriver hon om den förvirrande ångesten hon känner över sitt nya tillstånd.

“Jag älskar den lilla bebisen i min mage, men jag hatar hur jag ser ut. Och jag har lång väg kvar, 26 veckor. Jag känner mig fången i min egen kropp som jag inte känner igen längre”, skriver hon på sin Instagram.

Elena beskriver hur hon vaggats in i fantasin om att hon som gravid skulle känna sig glödande vacker, men istället är känslan den motsatta. Något som får henne att känna skuld och som en dålig blivande mamma.

“Att vara gravid är inte lätt (åtminstone inte för mig), det känns förödande att att acceptera att jag går upp i vikt de andra förändringarna. Jag vet att det är temporärt, men ju mer jag tänker på det och försöker skjuta undan oroskänslan, desto mer sannolikt är det att det eskalerar i panik eller sammanbrott”, skriver Elena.

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

Den svenska tv-frun återkommer flera gånger till att hon känner sig tacksam för att hon kan bli gravid, att hon längtar hejdlöst efter barnet – men att det är mycket hårdare än hon någonsin kunnat föreställa sig. Nu hoppas Elena att hennes ärliga upplevelse kan hjälpa andra som känner liknande.

“Jag känner att det inte pratas nog om de dåliga grejerna som kommer med graviditeten, bara de goda. Jag tror det är viktigt för att man inte ska känna sig ensam”. 

Efter att inlägget publicerades har hon fått över 100 stöttande kommentarer av sina följare. Många av dem vittnar om samma upplevelse, och peppar Elena i den tuffa tiden:

“Det är verkligen så. Känner igen så mycket. Är fortfarande helt osäker på min nya kropp efter barnen. Styrka till dig du bär på nåt otroligt vacker, du är stark, vi kvinnor är magiska tänka att vi kan skapa liv”, skriver en kvinna.

“Kände exakt så…speciellt med andra barnet…ville krypa ut ur mitt eget skin. Fint att du delar med dig det du känner. Man får lätt skuldkänslor att man känner så”, vittnar en annan följare.

“Det är normalt hjärtat, och det är bra att du är öppen om hur du känner så andra i din sits kan känna igen sig & komma med råd”, skriver en tredje.

Bebisen blir Elena Belle och maken Michael Theanne, 41, första barn. De vet att det blir en liten flicka och har avslöjat att hon ska heta Luna. Makarna gifte sig så sent som den 27 september under sagolika förhållanden på Bora Bora. Lilla Lunas beräknade ankomst är den 28 september.

https://www.instagram.com/p/BR4GYFwDBpW/?taken-by=officialelenabelle&hl=en

LÄS OCKSÅ: Stor ilska mot gravida Elena Belles hårda nannykrav

LÄS OCKSÅ: Hollywoodfrun Elena Belle har gift sig: Det var som en dröm

FOTO: Instagram, Ibl

 

 

 

SENASTE NYTT!