LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elena Belle söker hjälp för 6-åriga dottern Lunas trauma

21 nov, 2023 
Elena Belle och dottern Luna
Det har gått drygt tre år sedan Michael Theanne hastigt lämnade jordelivet.
Efter sig lämnade han hustrun Elena Belle och dottern Luna.
Nu berättar Elena att de har blivit traumatiserade.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes dödBrand logo
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

År 2016 gifte sig Elena Belle, 38, med stjärnmanagern Michael Theanne och några månader senare kunde hon berätta att de väntade barn. De fick då dottern Luna Belle, 6. I mars 2020 kom den förskräckliga nyheten; Michael hade kollapsat under en promenad med parets hundar och hans liv gick inte att rädda.

”Michel, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig, skrev Elena då på Instagram.

Sedan dess har mycket hänt men att Elena och Luna saknar honom råder det inga tvivel om.

Dottern Luna traumatiserad efter pappa Michaels död

Nu visar det sig dessutom att Luna har blivit traumatiserad av händelsen. I en ny story på Instagram kan Elena nämligen berätta att hon får behandling för traumat.

Annons

”Ibland vet vi inte hur mycket barnen lider av ett trauma. Luna har varit väldigt svår efter hennes pappa gick bort plötsligt. Idag fick jag det bekräftat på en hjärnkarta att hon lider av högskalig ångest och trauma”, skriver Elena och fortsätter:

”Behandlingen är säker och smärtfri. Hon satt med sin iPad i en timme och hon kommer fortsätta med den här behandlingen tills hennes hjärna återhämtar sig.”

ELENA BELLE

Elena Belle om behandlingen

Behandlingen som både Elena och Luna nu går igenom är något som kallas "Neurofeedback". Elena Belle förklarar hur behandlingen fungerar:

”Neurofeedback är en slags biofeedback. Den lär dig självkontroll av hjärnans funktioner för att mäta hjärnans vågsignaler som ger en feedback signal”, skriver hon och tillägger:

”Och ja, det är säkert för barn. Hennes yngsta patient är 18 månader gammal.”

Elena Belle fortsätter berätta om tacksamheten över att behandlingen finns.

”Tack Eustacheinsinstitute för att ni hjälper min lilla Luna, det betyder allt för mig. Jag gjorde också den här behandlingen med henne. Det är så viktigt att inte bara ta hand om sin kropp utvändigt utan även invändigt.”

”Vi kommer fortsätta den här resan till ett gladare och positivare liv.”

FOTO: @broadimage / SplashNews.com, Instagram

Annons