LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efva Attlings nya bild på sonen Simon Strömstedt – visar stora förvandlingen

10 apr, 2021 
Efva Attling, Niklas Strömstedt, Simon Strömstedt
Niklas Strömstedt och Efva Attling var gifta i tio år.
Tillsammans fick de sönerna Adam och Simon Strömstedt.
Det är dock inte ofta som sönerna syns till i ex-parets sociala medier. Men nu har Efva valt att visa upp Simon!
Annons
TV: Jenny Strömstedt i tårar efter Niklas ord om stora oron i äktenskapetBrand logo
TV: Jenny Strömstedt i tårar efter Niklas ord om stora oron i äktenskapet

Niklas Strömstedt, 62, är idag lyckligt gift med TV4-favoriten Jenny Strömstedt, 48. I år firar de tio år som gifta, men innan förhållandet med Jenny har Niklas haft några andra kvinnor i sitt liv.

År 1985 gifte han sig nämligen med smyckesdrottningen och fotomodellen Efva Attling, 69. De var gifta i tio år och fick under deras äktenskap sönerna Adam, 33, och Simon, 29. Men år 1995 valde paret plötsligt att gå skilda vägar och knappt ett år efter skilsmässan fann Efva kärleken på nytt i den folkkära artisten Eva Dahlgren, 60.

Varken Niklas eller Efva har yttrat sig särskilt mycket om skilsmässan eller tiden efter, men i SVT:s populära program Stjärnorna på slottet nämnde artisten det i förbifarten.

– När Efva och jag skilde oss, och det sen kom ut att hon blev tillsammans med Eva Dahlgren, så blev det ju en snackis, sa han då vid ett tillfälle i programmet.

Så är relationen mellan Niklas Strömstedt och Efva Attling

Nyligen la Niklas upp ett inlägg på Instagram där han hyllade kärleken mellan Efva och Eva:

Annons

”Heja kärleken! Och vänskapen! Stort grattis och hurra för Efva & Eva som i dag har varit gifta i 25 år!”, skrev han då. I en intervju med Hälsoliv har han nu berättat om relationen till ex-hustrun idag.

– Vi har en jättebra relation, jag, Efva, Eva och Jenny. Jag och Efva var ändå ihop i 15 år. Det är klart att det är jobbigt att separera, men det är korkat att slänga någon på sophögen som man har hängt med så länge. Vi har dessutom två barn ihop. Vi tycker ju om varandra i grunden, fast vi slutade vara kära i varandra. Jag har en bra relation med Agneta också, säger han till tidningen.

Tillsammans med Agneta Sjödin, 53, har Niklas dottern Maja Strömstedt, 23. Maja har gått i sina föräldrars fotspår och är idag artist och har släppt flera låtar.

Efva Attlings nya bild på sonen Simon

Efva Attling är väldigt aktiv på Instagram och hon delar gärna med sig av vad som händer i hennes liv. Men det är dock inte särskilt ofta hon delar med sig av bilder på sönerna Simon och Adam. Men nu visar hon stolt upp Simon iklädd hennes morfars gamla jacka.

”Son i min morfar Carl Alberts Vargen jacka”, skriver hon till bilden på Simon.

Den senaste tiden har Simon gjort en rejäl utseendeförvandling och skaffat sig en helt ny look. Den här bilden är tagen för tre år sedan.

Efva Attling, Simon Strömstedt
Evfa och Simon på Vernissage 2019.

FOTO: Roger Tillberg/TT, Jonas Hessman/TT

Annons