LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter vikthånen – My Martens tvingas förklara sitt mystiska tillstånd

12 maj, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
I höstas blev Ensam mamma söker-profilen My Martens personlig tränare. Nu kommer vissa av Mys bloggföljare med taskiga påhopp angående hennes viktökning.
Annons

2013 var My Martens, 28, med i TV3:s populära dejtingserie “Ensam mamma söker”. Efter programmet har hon utbildat sig till personlig tränare och driver en framgångsrik blogg med många engagerade läsare, på gott och ont.

I ett inlägg med rubriken “Jag har gått upp 15 kilo på ett år – vad fan hände?” delar My Martens med sig av de elaka kommentarerna hon dagligen får i sin blogg angående hennes viktökning. Ett exempel är:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hahahaha! Att du som är så tjock kan få PT-kunder är ju helt stört!

Nu har My Martens tröttnat på mobbningen och ryter ifrån på bloggen:

– Vad är det för fel på folk? Hur svårt ska det vara att visa varandra respekt, BÅDE på sociala medier OCH irl?! Vart är världen påväg? Är det okay att sitta och håna någon för att man bloggar? Skulle samma person/personer våga komma fram till mig och säga samma sak om vi möttes på gymmet? Nja… skulle inte tro det!

My Martens var med i “Ensam mamma söker” 2013. Det var även Therese Wickman och Madelene Falk. Programledare var Magdalena Graaf.

Samtidigt delar hon med sig av bakgrunden till varför vissa provoceras så mycket av henne.

– Jag HAR gått upp 15 kilo i vikt på ett år. Varför? INGEN ANING! skriver hon och fortsätter:

Annons

– Just nu är min kropp kaos. Totalt ur funktion.

My förklarar att hon testat det mesta inom träning och dieter, men att inget hjälper.

– Ingen förändring, bara fortsätter att gå upp i vikt. Sakta men säkert.

Vid nyår opererades My Martens akut för blindtarmsinflammation. Efter det har hennes vikt stadigt ökat. Hon har börjat misstänka att det kanske rör sig om någon form av problem med sköldkörteln och går på utredning hos läkare.

– Men det provet togs även vid årskiftet och var då fullt normalt, skriver hon och säger att det också kan vara kroppens reaktion på att hon stressar för mycket.

– Jag är trött, med lite konstiga stressutslag, dålig sömn och näsblod till och från.

My Martens har tidigare vägt över 100 kilo vilket hon har berättat om förut i Hänt.

Foto: IBL

Annons