Efter vännernas barnbesked – Bianca Ingrosso om graviditeten

Bianca Ingrossos ord om vännernas graviditet
Efter att Janni Delér och Jon Olsson gått ut med att de väntar barn konstaterar Bianca Ingrosso att ”alla är gravida” just nu. Det får henne att ifrågasätta sig själv.
Annons

I slutet av förra veckan gick Youtube-profilerna Jon Olsson och Janni Delér ut med att de väntar barn. I en video på Youtube berättade makarna om sina känslor och tankar inför att bli föräldrar för första gången. De avslöjade bland annat att barnet varken var planerat eller oplanerat.

Annons

– Det hände lite snabbare än vi hade tänkt oss. Men såklart är vi jättelyckliga, förklarade Jon Olsson.

Halva graviditeten har redan passerat och Janni Delér och Jon Olsson väntas bli föräldrar i vinter. Men de är inte ensamma med att utöka familjen – just nu är det flera andra influensers som väntar barn.

Bland annat väntar Kenza Zouiten Subosic barn och kan föda vilken dag som helst nu. Andra som väntar barn är också Michaela Forni och Penny Parnevik.

Annons

Bianca och Alice ord om graviditeterna

I det senaste avsnittet av Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos podcast pratar de om glädjen över att vännen Janni Delér är gravid, och påpekar att det är många som är det just nu.

– Nu känner jag att den här ”alla är gravida” har nått sin pik, säger Bianca i podcastavsnittet.

– Nu är fan varenda kotte gravid, konstaterar Alice.

Bianca, som nyligen gick ut med att hon och Phillipe Cohen blivit ett par igen efter ett uppbrott i slutet av förra året, fick sig en tankeställare.

– Jag låg i soffan igår med Phillipe och fick, inte fomo, men jag tänkte ”har jag gjort något fel som inte är gravid?”, jag tänkte att ”shit, det kanske är dags nu?” för är det någon som inte är gravid?, fortsätter Bianca.

Då vill Bianca ha barn

Men några barn verkar dröja för Bianca och Phillipe. I mitten av maj avslöjade Bianca i en frågestund på Instagram att hon vill ha barn om cirka tre år.

Annons

”Kanske om 3 år eller nåt. Först vill jag bo i min nya lägenhet ett tag. Samma för honom i hans nyrenoverade och sen vill vi gärna bo ihop i något år innan vi skaffar barn”, skrev hon då.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…