pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgren slutar helt – lägger ner efter upptäckten: ”Vill inte”

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren delar generöst med sig av detaljer kring privatlivet.
Nu väljer hon själv att sluta helt efter egna insikten.
Vill inte” säger hon i Wahlgrens värld.
Soraya Lavasanis avslöjande om huset
0:38

Efter reklamen: Soraya Lavasanis avslöjande om huset

(0:38)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, har fullt upp med sin egen föreställning Pernilla Wahlgren har hybris. I detta nu är hela gänget ute på en Sverige-turné som kommer fortgå fram till december.

Dessutom är hon mitt uppe i att bygga sitt drömhus från grunden på Lidingö i Stockholm. Flytten har däremot blivit framflyttad på grund av komplikationer och hon hopppas nu på att kunna flytta in i den gigantiska villan innan jul.

Det är hennes son Theo Wahlgren och hennes stora kärlek Christian Bauer som kommer att flytta in i drömhuset tillsammans med henne.

Men trots att det är full gas på Pernillas liv så hinner hon minst sagt att njuta av sin relativt nyfunna kärlek Christian. Hon delar öppet med sig av detaljer både i realityprogrammet Wahlgrens värld och i sin podcast Wahlgren och Wistam. Ibland kanske lite för mycket?

Pernillas snaskiga detalj om sexlivet med Christian

För en tid sedan delade hon minst sagt med sig av en snaskig detalj i podcasten som hon har tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam. Den 8:e augusti var det nämligen orgasmdagen och det fick vännerna att komma in på ämnet där Pernilla glatt delar med sig.

– Firade du den Pernilla?, frågar Sofia.

– Halleluja, nej det firade jag inte. Det borde jag göra, kan jag säga, det liv jag lever nu, skrattar Pernilla och för samtalet in på detaljer om sexlivet med Christian. Hon fortsätter:

– Sen säger jag inte mer... men jag firar den [orgasmdagen reds. anm.] varje dag, så att säga.

Pernilla slutar – efter egna insikten

Men nu verkar Pernilla själv ha kommit till en insikt om att hon ibland kanske delar med sig lite väl mycket av det goda för allmänheten.

I Wahlgrens värld får tittaren se när Pernilla och Bianca sitter ner för att avnjuta en lunch när Pernilla plötsligt utbrister:

– Ser du inte skillnaden med mig? Eller hör du inte något? Hör du inte? Tystnaden? Jag pratar inte om mitt sexliv. Det är tyst, säger Pernilla.

– Men skojar du? Vi har precis varit och köpt sex-underkläder, svarar Bianca frågande.

Vidare i en synk berättar Pernilla att hon insett att det kanske blivit lite för mycket sex-snack – men att det är slut på det nu.

– Det var lite mycket i början, det var det. Jag kan förstå det, men jag var lite fnissig och lite glad. Herregud, tanten hade inte fått ligga på länge. Och nu är jag såhär ”nu vill jag inte prata om det så mycket längre”. Men ni ska bara veta vad som händer i det där sovrummet, säger Pernilla och skrattar.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN