Efter uppgifterna – Alicia Vikanders pojkvän svarar på bröllopsryktena

Så sent som i början av september började rykten florera om att skådespelerskan Alicia Vikander är i full gång med att planera sitt bröllop med pojkvännen Michel Fassbender. Och när Fassbender nyligen mötte pressen, förväntades han inte helt oväntat leverera en uppdatering om giftermålet.

Skådespelerskan Alicia Vikander, 28, har varit tillsammans med kollegan Michael Fassbender, 40, sedan 2014 då paret spelade mot varandra i filmen “Fyren mellan haven”, och behövde tillbringa fyra månader tillsammans i en fyr. Sedan dess har de båda Hollywoodstjärnorna ofta setts tätt ihop på röda mattan och under kändistäta evenemang.

Alicia Vikander berättade i somras om att hon gärna vill ha barn, och så sent som i september började rykten om att Vikander och Fassbender skulle planera bröllop på Ibiza, att spridas. Enligt tidningen The Sun ska paret föreviga sin kärlek under en hemlig ceremoni på partyön Ibiza, och enligt en källa till tidningen, ska Fassbender som verkar vara den drivande i festfixandet, väntas slå på stort.

Läs också: Katrins bröllopsskräck – efter äktenskapet med Schulman

– Han satsar allt, det här kommer bli årets fest, sa källan i september.

Men nu har Fassbender själv getts möjlighet att svara på spekulationerna, då han nyligen mötte medierna i samband med lanseringen av den kommande Sverige-thrillern “Snömannen”. När stjärnan landade i Los Angeles under fredagen och möttes av reportrar fick han frågan om de hunnit gifta sig än, med en gång.

Alicia Vikander vann en Oscar för bästa biroll i ”Danish Girl” 2016.

Vikander som tuffa Lara Croft i kommande ”Tomb Raider"-filmen.

Michael Fassbender ger Alicia Vikander en grattispuss efter att Vikander vunnit en Oscar för bästa biroll i ”Danish Girl”.

Alicia Vikander i september 2017.

Alicia med hennes pojkvän, skådisen Michael Fassbender.

Alicia Vikander i ”Andra avenyn”.

Rollen i ”Danish Girl” som gav Vikander en Oscar.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

– Well, fråga kan du alltid, svarade han Nöjesbladet, varpå han fortsatte med den kryptiska stilen då nästa fråga om frieri och Ibizabröllop kom:

– Jag vet inget om det.

Men oavsett om paret hunnit gifta sig eller inte, har de trots allt tagit andra steg framåt i relationen då de nyligen flyttat ihop.

– Han har aldrig bott ihop med en flickvän förut. De är mycket kära. De har flera platser som de kallar hem, men bostaden i London är den enda som de har tillsammans och de är överlyckliga, säger källan till The Sun.

Läs också: Alicia Vikander öppnar upp om sin barnlängtan: ”Nytt kapitel”

Foto: IBL

Senaste nytt