Arvid Stenbäckens ärliga ord om relationen med Bella Andersson

Arvid och Bella från Paradise hotel
Arvid Stenbäcken har en sak han ångrar mest med Paradise hotel: sveket mot sin flickvän. På sin Instagram berättar nu tv-profilen öppet om hur deras relation är idag och hur mycket han ångrar vad han gjort.
Annons

Gabriella ”Bella” Andersson, 24, och Arvid Stenbäcken, 26, fann varandra under inspelningen av Paradise hotel på TV3. I programmet fick tittarna se början på deras kärlekssaga, som har fortsatt även efter att kamerorna slutat rulla. Tidigare i vår berättade Arvid Stenbäcken för Hänt vad det var han föll för hos Bella.

Annons
– Nu har man fått se andra sidor utanför huset visserligen, men det som jag tyckte var så jävla nice med henne var att hon var så lugn och sansad inne i programmet, sa Arvid Stenbäcken till Hänt.
Annons

Relationen har dock varit minst sagt upp och ner. I Paradise hotel hade Arvid sex framför kamerorna med Erica Lindberg, 22, något som Bella tidigare uttalat sig om på sitt Instagram-konto:

Tack för allt fint ni skriver till mig och stöttar mig genom denna kväll. Jag uppskattar det så mycket. Det är självklart jobbigt att veta om att detta sänds idag, trots att jag visste att detta skulle komma… Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem”, skrev Bella Andersson vid tillfället.

Även Arvid valde att uttala sig om händelsen i en Youtube-video.

– Jag ligger med Erica där inne och det är egentligen då jag inser vilken jävla ångest jag har nu. Hur kunde jag svika den tjejen jag tycker om så här mycket? Jag kan inte förstå det än idag. Det finns inget försvar för det egentligen, jag gick bakom hennes rygg.

Arvid Stenbäckens ord om relationen med flickvännen

Annons

Nu öppnar tv-profilen upp sig ytterligare på sin Instagram. När han låter sina följare ställa frågor på Instagram story får han bland annat frågan: ”Vad ångrar du mest i Paradise hotel?”. Arvid Stenbäcken svarar då ärligt:

”Sveket mot Bella”.

Annons
Arvid Stenbäcken ångrar hur han betedde sig mot sin flickvän under ”Paradise hotel”.

Men idag verkar paret vara lyckligt kära och bor tillsammans i Stockholm. På frågan ”Vad älskar du mest hos Bella?” svarar Arvid Stenbäcken:

”Hennes reaktion när jag retas med henne. Hennes skratt och våra roliga stunder som vi har när vi bara är, det i kombination med alla hennes perfekta mamma-sidor”, skriver han.

Arvid Stenbäckens kärleksförklaring kommer ett par veckor efter att flickvännen hintade om att paret gjort slut i en kommentar på sitt Instagram-konto.

”Vi har gjort slut”, skrev Bella tidigare i juni.

När Hänt frågade Bella Andersson om hur det låg till svarade hon:

”Ingenting har hänt. Vi är tillsammans”, och dementerade därmed ryktet om ett uppbrott.
Arvid Stenbäcken berättar om sin relation till Bella på Instagram.
Arvid Stenbäcken berättar om sin relation till Bella på Instagram.

Foto: TT/ Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…