Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter uppbrottet – Shirley Clamps första ord om nya kärleken

28 jun, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Shirley Clamp gjorde succé under premiären av Allsång på Skansen. Men det SVT-tittarna inte fick se var när den folkkära artisten avslöjade att hon mött kärleken.
Annons

Det har gått två år sedan Shirley Clamps, 45, förhållande med Daniel Ottosson tog slut. De två hade varit tillsammans i 14 år, men under Sonja Aldéns bröllop avgjorde en blick att de skulle gå skilda vägar.

– Det var så mycket kärlek på det där bröllopet och när vi sa det så tittade vi på varandra och sa att vi aldrig kommer få det där, varför vara så hårda mot varandra. Bättre att lämna och inse sanningen, berättade Shirley till Hänt kort efter uppbrottet.

I samband med Allsång på Skansens pressträff i början av juni öppnade Shirley upp för att släppa in kärleken i sitt liv igen. Rädslan för att öppna hjärtat hade försvunnit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Allting kan hända. Jag lämnar inga dörrar stängda nu, men jag har inte letat. Kommer den så kommer den. Jag är långsam och inte den som kastar mig in och chansar. Men när det väl börjar bli att jag känner mig redo då går jag ju all in. Så den personen som är med mig när jag går all in får akta sig. Då blir han kvar, skrattade hon.

Annons

Nu verkar det onekligen som att Shirley Clamp funnit en man som får hennes hjärta att studsa ett extra slag. Efter sin hyllade insats i premiären av Allsång i Skansen bekräftade hon att det finns en man som hon håller kär, men samtidigt är hon förtegen om detaljerna.

– Jag har en speciell i mitt liv. Men jag kallar ingenting vid något namn. Jag är 45 år liksom… Det får bli vad det blir, säger Shirley Clamp till Expressen.

Den folkkära artisten verkar mer än optimistisk inför framtiden, och att kanske få dela den med den speciella personen.

– Jag är öppen för att möta kärleken, jag känner mig redo på den fronten också. Det har jag inte gjort innan. Det känns som att livet börjar nu igen, säger Shirley Clamp.

FOTO: Ibl

Annons