Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter uppbrottet – här återförenas Paow och Lance

Paulina "Paow" Danielsson och Lance Hedman Graaf gick skilda vägar för några veckor sedan och alla trodde att uppbrottet var definitivt. Men nu är återföreningen ett faktum.

Under hösten har kärleken sprirat mellan bloggaren Paulina Danielsson, 23, och kändissonen Lance Hedman Graaf, 17. Efter att ha tillbringat månader tillsammans i Thailand har de haft en osäker period på hemmaplan i Sverige, de har varit av och på fram och tillbaka i sitt förhållande men för ett par veckor sedan var det definitivt. Paulina meddelade då att förhållandet med kändissonen var över för tredje gången, bara dagarna efter att hon tatuerat in hans namn på sin överkropp. Trots tatueringen och att känslorna var starka så var bloggaren fast besluten om att de inte skulle bli ett par igen.

– Den här gången kommer det inte att bli vi igen. Det vet vi båda. Kanske i framtiden. Men inte en på ett jäkla tag iallafall, berättar Paow själv på sin blogg om uppbrottet.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Senare berättade hon att paret gjorde slut för att Lance inte litade på henne och hon anade att det var för att han egentligen ville vara singel. Och hon förstår honom, även om det sårar henne.

– Han är ung, så jag förstår honom, men det var bara jag som var så jävla redo. Men jag kanske var det med fel person, säger hon på sin Youtube-kanal.

Men nu verkar det som att paret har lite svårt att hålla sig borta från varandra. Återföreningen mellan kärleksparet är ett faktum, under onsdagskvällen dök nämligen Paulina upp på Lance instastory under ett restaurangbesök.

“Nu är jag med mina bästa tjejkompisar, jag har bara två stycken men här är dom”, säger Lance i videon han lagt upp.

Även Paulina har uppdaterat med en bild från mötet, med texten “Hon träffade någon skum snubbe”.

När han vänder kameran från sitt eget ansikte till sina “bästa tjejkompisar” visar det sig att en av dem är Paulina. Efter bara några veckor ifrån varandra har paret alltså återförenats igen, frågan är bara om det är kärlek på kartan och hur länge den kommer hålla.

Paow och Lance har träffats igen!

Paret gick skilda vägar för några veckor sedan. 

Men på onsdagskvällen delade de med sig av bilder på varandra. 

De såg onekligen ut att trivas i varandras sällskap. 

Lance Hedman Graaf och Paulina har varit ett par sedan hösten 2017.

Hetast på Hänt-TV: PENNY PARNEVIK om 17 år äldre pojkvännen DOUGLAS MURRAY

LÄS OCKSÅ: Paows oväntade besked: Mitt ex är med i årets ”Paradise hotel”

LÄS OCKSÅ: Paow avslöjar: Så många har jag haft sex med

Foto: Instagram

 

Senaste nytt