Artikeln innehåller reklamlänkar

Paow avslöjar: Så många har jag haft sex med

Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.

Efter uppbrottet från Lance Hedman Graaf väljer Paulina "Paow" Danielsson nu att bemöta rykten om både deras relation – och hennes eget sexliv.

Bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, har alltid under sin tid i rampljuset varit väldigt öppen med sina relationer och sitt sexliv. Förutom att ligga i tv under sin medverkan i “Paradise hotel”, har hon också delat med sig av både med- och motgångar i sina förhållanden.

Under den senaste månaden har hon bland annat flera gånger berättat om det turbulenta förhållandet med Lance Hedman Graaf, 17, som tog slut inte mindre än tre gånger.

I en ny Youtube-video väljer nu Paulina Danielsson att avslöja ännu mer om sig själv. Hon har samlat in rykten och påståenden som går om henne och ger nu svar på tal, bland annat om hur många personer hon har haft sex med.

– En sak som många tror är att jag har legat med över hundra personer. Men senast jag räknade så var det faktiskt tvåsiffrigt. Det är inte hundra stycken, det är inte ens nära hundra. Så roligt har jag inte haft det. Jag vet inte vad jag mer ska säga om det, säger hon i videon.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Ett annat rykte hon svarar på är att många av hennes fans verkar tro att hon bara ligger med killar som är omyndiga och under 18 år, efter förhållandet med Lance.

– Nej, så är det inte. Lance var ett undantag. Jag visste inte om att han var 17 år när vi chuckaboomboom, eller vad man säger, med varandra första gången, säger hon i videon och fortsätter:

– Jag föredrar faktiskt inte så unga killar, jag gillar killar i min egen ålder och kanske lite yngre, men inte under 18 år. Det har bara hänt en gång, eller det har ju hänt flera gånger med samma person, men bara en gång att jag legat med någon under 18 som jag dessutom råkade bli kär i.

Paulina Paow Danielsson är en av Sveriges största bloggare. 

Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Nu har hon tatuerat sig igen, men ett annorlunda budskap än tidigare.

Paow har medverkat i bland annat Paradise hotel 2013 och 2014.

Paulina Danielsson har också synts i Temptation island och Lyxfällan.

Paulina Paow Danielsson på Nordic Face Awards 2017.

Lance Hedman Graaf är son till  Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Här som bebis.

LÄS OCKSÅ: En vecka efter uppbrottet från Lance – Paow avslöjar: ”Jag är kär”

LÄS OCKSÅ: Paow om Thailandsresan med Lance: ”Är helt stört”

Foto: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN