LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter uppbrottet från Peter – Hannah Graaf vet inte var hon ska bo

15 feb, 2024 
AvPontus Varg
Hannah Graaf har nu sålt sitt radhus i Sigtuna.
Dessutom är hon nybliven singel igen.
Men vart ska hon bo nu?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena Graaf

Hannah Graaf, 45, ska börja ett nytt kapitel i livet. Hon har sålt hemmet i Hällsbo i Sigtuna. Vart ska hon ta vägen nu? Det vet hon inte. Det får högre makter besluta.

”Det kommer bli bättre än det jag någonsin önskat. Jag vet det för jag har lagt allt i Guds händer. Jag sitter lugnt i båten och gungar sakta och tryggt in mot land. Allt känns så spännande. Jag känner i hela mig att allt kommer bli bra. Som det alltid har blivit. När det har varit som värst, som tyngst så har bördorna lättats från mina axlar. Känner en enorm tacksamhet och styrka”, skriver hon på Instagram.

Hannah Graaf om husförsäljningen: ”Varför sitta i ett stort hus?”

Hannah har döttrarna Vida, 11, och Liv, 14, varannan vecka och de äldre sönerna William, 21, och Mio, 20, ska flytta hemifrån.

Annons

”Så varför sitta i ett stort hus? Nu är det dags för ett nytt kapitel, faktiskt en helt ny bok, sida upp och sida ner, från pärm till pärm ska det fyllas med upplevelser och minnen” skriver hon och fortsätter:

”För fem år sedan satt jag nyseparerad och ledsen i Nepal. Uppe i en bergsby, men barnen på barnhemmet jag var med och byggt upp. Där satt jag och la ett bud på ett radhus i Sigtuna. Hade inget lån, visste inte hur jag skulle lösa något, men jag vann budgivningen”, skriver hon.

Radhuset på 101 kvadratmeter är nu sålt för 4 450 000 kronor, enligt Hemnet.

Hanna Graaf är nybliven singel

Hannah Graaf bekräftade i höstas att hon och exmaken Peter Karyd hade återförenats och var tillsammans.

Men nu har paret brutit upp relationen. För Expressen, inför Alla hjärtans dag, förklarade Hannah att hon inte kommer bli uppvaktad.

– Jag tror inte att jag blir så jätteuppvaktad, vilket jag kanske hade hoppats. Jag hade älskat att bli uppvaktad på Alla hjärtans dag. Men jag kommer uppvakta mina barn, säger Hannah.

FOTO: TT / HÄNT

Annons