Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter uppbrottet: Bonde-Stefan om relationen med ex-flickvännen

Bonde söker fru-Stefan berättar om relationen till exet

Bonde söker fru-profilerna Stefan Hildingsson och Hanna Sundin gjorde slut i maj i år. Nu berättar han om deras känslor för varandra i dag.

Det var i Bonde söker fru 2015 som bonden Stefan Hildingsson, 35, och Hanna Sundin fann varandra. De föll pladask och kärleken fortsatte spira även efter programmet. När inspelningen var klar flyttade de ihop och förra året förlovade de sig. Tillsammans var de lyckligare än någonsin och deras kärlek tordes vara evig.

Men i början av maj i år meddelade Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 46, att kärleken mellan Stefan Hildingsson och Hanna Sundin olyckligt nog tagit slut och att de brutit upp.

”Måste tyvärr ge er lite tråkiga kärleksnyheter denna morgon – älskade Stefan och hans Hanna har gjort slut”, skrev Linda Lindorff på Instagram.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Med knappt en vecka kvar till premiären av en ny säsong av Bonde söker fru passar Linda Lindorff på att höra av sig till några tidigare böner för att prata kärlek. En av dem blev Stefan Hildingsson.

I en live-sändning på Linda Lindorffs Instagram berättar Stefan att han mår bra, men att han lagt kärleken på hyllan efter uppbrottet från Hanna.s

– Jag är singel, men jag är inte en mottaglig singel om man säger så, säger Stefan Hildingsson i sändningen.

Linda Lindorff svarar då med att det var hennes dröm att få honom gift. Men enligt Stefan är det fortfarande inte en omöjlighet.

– Det är väl inte för sent. Inte ska jag vara ensam hela livet. Men det kan ju behöva lägga sig lite. Det som jag och Hanna hade var jättestarkt, vilken passion. Vi delade så mycket och då måste det få hinna lägga sig lite, säger Stefan.

Varför förhållandet tog slut vill Stefan inte prata om, utan skjuter bort frågan och ber om att få prata om något annat. Däremot berättar han om hur hans och Hannas relation ser ut i dag.

– Jag kan svara för mig själv att jag tycker om henne jättemycket och vi pratar och ses, så vi är verkligen nära vänner. Det är tråkigt när det blir sådär, men vad ska man göra.

Stefan förklarar att han och Hanna fortfarande ses ibland och hälsar på varandra, men bara som vänner. Någon ny kärlek är han dock inte redo för än, menar han.

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet från Hanna – därför bor Bonde-Stefan hos ex-flickvännen

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!