Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter uppbrottet från Hanna – därför bor Bonde-Stefan hos ex-flickvännen

Bonde söker fru-profilerna Stefan Hildingsson och Hanna Sundin gjorde slut för några månader sedan. Nu avslöjar Linda Lindorff att tv-bonden Stefan flyttat in i Hannas övergivna frisörsalong.

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades under inspelningen av Bonde söker fru 2015. Kärleken slog ner som en blixt och efter inspelningen av programmet flyttade Stefan hem till Hanna i Hassela. Paret förlovade sig förra året och var lyckligare än någonsin.

Men i början av maj i år meddelade programledaren Linda Lindorff, 46, att kärleken mellan Stefan Hildingsson och Hanna Sundin slocknat och paret brutit upp.

“Måste tyvärr ge er lite tråkiga kärleksnyheter denna morgon – älskade Stefan och hans Hanna har gjort slut”, skrev Linda Lindorff på Instagram.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Nu har Linda Lindorff följt upp hur det går för Stefan Hildingsson efter separationen.

Vi pratade om hur allt var nu och förändringarna har redan kommit till gården. Då Hanna flyttade ut kändes plötsligt huset för stort och det påminde för mycket om deras nu försvunna tid och kärlek, så Stefan flyttade också ut. För att istället flytta in i Hannas frisörsalong“, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Linda Lindorff berättar att Hanna Sundin byggde en frisörsalong på deras gård och att hon under en period tog emot kunder där. Numera används inte salongen och får istället tjäna som bostad åt Stefan Hildingsson.

Efter att den stått tom nu ett tag bestämde sig Stefan för att flytta dit. Så ja nu bor han i frisörsalongen. Så det kan bli.

Linda Lindorff har tidigare skrivit om hur ledsen hon blev när hon fick veta att bondeparet gjort slut. Även i detta inlägg skriver Linda Lindorff om sorgen över Stefan Hildingssons och Hanna Sundins separation.

Jag är själv fortfarande sorgsen över uppbrottet men jag har pratat med Stefan flera gånger och vet att det var genomtänkt och det för honom enda rätta. Jag hoppas de båda hittar lyckan på annat håll och att det reder sig till slut. Stefan känns ändå både stark och glad. Det gör mig hoppfull. Även om han nu bor i Hannas frisörsalong…

Så här såg det ut när Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades 2015:

Stefa Hildingsson sökte efter kärleken i Bonde söker fru 2015. 

Stefan fann Hanna Sundin, men nu har paret gått skilda vägar. 

Stefan Hildingsson. 

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-parets oväntade uppbrott: ”Chockad och ledsen”

LÄS OCKSÅ: Det betyder symboliken i det fina kärleksarmbandet

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!