LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter uppbrottet – Bonde Per dejtar igen: "Hon gillar humor"

01 maj, 2017 
Lina Arvidsson
Bonden Per Sundin fann inte den stora kärleken i "Bonde Söker Fru. Dejtande har fortsatt och nu har har träffat en dam som han ser fram emot att gå på en andra dejt med.
Annons

Bonden Per Sundin, 56, fann kärleken i Carola Kolenda, 50, i förra årets “Bonde Söker Fru”. Men när kamerorna slocknade tog även kärleken slut. Men för Per Sundin hade dejtingäventyret bara börjat.

När får- och skogsbonden Per blev ett bekant ansikte i TV började förfrågningarna från betuttade damer ramla in.

– Det har varit ganska bra fart i dejtandet. Det känns som att proppen lossnade när jag var med i Bonde Söker Fru. Det gällde att komma över nån sorts seghet och det gjorde jag då, tror jag. Jag är inte fullt så skärrad när jag ska iväg på dejt, säger Per Sundin till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Per Sundin har inte gett upp hoppet om kärleken.
Per Sundin har inte gett upp hoppet om kärleken.

Per tror att uppmärksamheten han får beror på att många känner igen honom från “Bonde Söker Fru”. Han märker när han är ute på stan eller på dans att folk tittar, pekar eller kommer fram och pratar.

Annons

I “Bonde Söker Fru” hittade Per inte den stora kärleken. Men han har inte gett upp hoppet.

– Jag var faktiskt iväg på dejt bara häromdagen, berättar Per och fortsätter:

– Det var ett fruntimmer som jag fått kontakt med genom en dejtingsida, men hon kände igen mig från programmet. Hon hade tänkt redan första gången hon såg mig att det verkar vara en trivsammen karl. Och det verkar hon tycka fortfarande. Det blev en riktig långdejt. Vi träffades vid tiotiden och jag for från henne vid sjutiden. Vi fikade och vi åt och vi pratade.

Det är tolv mil mellan dem men det är inget större problem tycker Per som ser fram emot nästa träff.

– Hon är inte bonde, men har ett stort djurintresse och hon gillar karlar med humor. Så på det viset stämmer det bra, säger Per Sundin och skrattar.

Foto: IBL, TV4

Annons