LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tv-bonden är klar för "Bonde söker fru" – igen: "Härligt"

20 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Andra gången gillt? Förra året sökte Jennifer Erlandsson kärleken i TV4:s "Bonde söker fru" och nu står det klart att hon återvänder även till årets säsong. – Det ska bli härligt att få uppleva det igen, säger hon.
Annons

Det var i “Bonde söker fru” 2016 som tittarna fick lära känna hästbonden Jennifer Erlandsson, 34, från Slöinge i Halland. I programmet valde hon till slut brevskrivaren Charlie Guldvinge, 25, men relationen tog slut bara en och en halv månad efter att kamerorna slocknat.

Men nu står det klart att Jennifer kommer att återvända också till årets säsong av kärlekssåpan – men den här gången ska hon jobba i produktionen bakom programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det ska bli jättespännande att följa de nya bönderna och det ska givetvis bli jätteroligt att göra det från andra sidan. Man vet ju hur pirrigt det var och jag tror att jag kommer att ha stor förståelse för vad de nya bönderna går igenom, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Jag har ju själv suttit där. Så det ska bli härligt att få uppleva det igen, fast den här gången på säkert avstånd.

I rollen som inslagsproducent kommer Jennifer Erlandsson att få byta sin vardag i häststallet, mot att intervjua årets nya bönder framför kameran. Hon kommer att följa med till slottet i Sundbyholms, där bönderna har sina speeddejter, och därefter kommer hon att följa en av årets bönder hemma på dennes gård under inspelningarna.

Annons

– Det känns väldigt roligt. Det är ett fantastiskt äventyr att vara med i “Bonde söker fru” och en helt otrolig kärleksbubbla. Jag är ju journalist i botten och dessutom en sjukt nyfiken människa av naturen, så det passar nog bra, säger hon och fortsätter:

– Efter programmet förra året så höll jag kontakten med gänget som producerade “Bonde söker fru” och när jag var i Stockholm i januari i år, sa de “men du skulle ju vara en jättebra inslagsproducent”. Och nu får jag chansen att prova, det blir spännande!

Jennifer Erlandsson deltog i förra årets “Bonde söker fru” tillsammans med bönderna  Sigrid Bergåkra, 44, Erik Bäckman, 21, och Per Sundin, 56.

Foto: TV4

Annons