Efter två år ihop - Samir och Sigrid går skilda vägar: ”Behövde gå vidare”

Samir Badran och Sigrid Bernson har gjort slut.

Med gråten i halsen bekräftar Samir Badran att förhållandet med Sigrid Bernson tagit slut. I ett känslosamt inlägg på Instagram förklarar han varför de går skilda vägar.

För bara någon vecka sedan verkade allting vara bra mellan Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30. På grund av att Samir gått in i väggen och tagit en paus från allt, inklusive kärleken, hade de inte setts på över en månad när de äntligen återförenades på flygplatsen efter Samirs Thailands-resa, som han gjort på egen hand.

När Samir landade stod en sprudlande glad och lycklig Sigrid och väntade med en skylt som det stod ”älskling” på och paret återförenades i en kärleksfull kyss. Något Samir även la ut en video från på Instagram i efterhand.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Under hösten har oroliga följarna flera gånger frågat Samir om förhållandet med Sigrid har tagit slut. Alla gånger har Samir slagit bort frågan och förklarat att han och Sigrid fortsatt är ett par och att allt är bra mellan dem. Men nu kommer Samir med ett tråkigt besked. På Instagram berättar han att förhållandet har tagit slut och förklarar varför de går skilda vägar.

”Jag skriver detta me gråten i halsen, sorgligt men sant”, inleder Samir Badran det känslosamma inlägget.

Han fortsätter:

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Samir skriver vidare att Sigrid är den bästa tjejen han någonsin har haft och att hon alltid kommer ha en speciell plats i hans hjärta.

”Jag har verkligen, utan att överdriva haft en sjukt jävla galen och rolig tid med henne. Jag vill och hoppas att vi någon gång i framtiden ska kunna fortsätta som vänner för jag vill verkligen inte förlora en så fin människa ur mitt liv! Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta”, avslutar han.

”Skulle aldrig göra det ogjort”

Även Sigrid har valt att skriva om uppbrottet på sin Instagram. Där förklarar hon att det var Samirs val att göra slut.

”Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut. Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå. Det vi har delat har varit så genuint fint och jag skulle aldrig göra det ogjort”, skriver hon.

På Instagram story har Sigrid Bernson även lagt upp en svartvit bild, där hon ser märkbart ledsen ut.

”Mitt hjärta går sönder. Svåraste jag gjort i mitt liv var att lägga upp sista bilden”, skriver hon.

Kommentarsfältet svämmar nu över av hjärtan på både Samirs och Sigrids konton. Många har följt paret sedan de gjorde sin kärlek offentlig efter att ha hållit den hemlig under tiden de dansade ihop i TV4:s Let’s dance.

LÄS MER: Samir Badrans ord om pausen med flickvännen Sigrid

LÄS MER: Samir och Sigrid är ett par: ”Därför har vi inte berättat”

FOTO: IBL/Karin Törnblom