LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter TV4:s avbokning – nu skyller Alex och Sigge på Jihde

16 sep, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Alex Schulman och Sigge Eklund skyller på Peter Jihde efter att Nyhetsmorgon avbokat deras medverkan i programmet. – Det måste vara Jihde, säger Alex.
Annons

Alex Schulman, 41, och Sigge Eklund, 43, skulle ha gästat Tv4:s Nyhetsmorgon nyligen men blev av någon anledning avbokade i sista sekund.

– De har bokat av oss i alla sammanhang, säger Sigge i senaste avsnittet av deras Podcast.

Det var med anledningen av podd-duons kommande boksläpp som de skulle medverka i Nyhetsmorgon. De skulle slå sig ned i morgonsoffan och snacka om boken, men kom aldrig så långt.

– Men inte bara det. Jag skulle ju också ha varit med i ett annat ärende. Allt var inbokat och klart, datumen var klara och allting och så ställdes det in omedelbart. Då sa de: ”Tyvärr har det blivit fullt de dagar ni ska vara med”. De sa att det var överbokat, säger Alex.

Tv4 sa att resten av hösten är fullbokad och att det inte kommer gå att hitta en ny plats i programmet för dem. Och de tror sig ha funnit svaret på varför.

– Det måste vara Jihde, säger Alex.

Peter Jihde, 46, är återkommande i Alex och Sigges podcast och Alex tror att detta kan vara en anledning till att de inte får medverka.

Annons

– Vi kan inte hålla på att ta hänsyn till att vi eventuellt ska bli avbokade för att programledarna är lättkränkta i Nyhetsmorgon, säger Alex.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Nöjesbladet kontaktar Tv4 menar de på att podd-duons teori inte stämmer:

Nyhetsmorgon bokar in gäster för hela hösten och planerar både på lång och kort sikt, säger Åsa Örtengen, presskontakt för Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Det är absolut inte så att man portar gäster för att man är sur.

Hon avslutar med och säga att Alex och Sigge är varmt välkomna i framtiden.

Foto: IBL

Annons