LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jihdes ilska efter upptäckten – räddad av grannens varning

13 sep, 2017 
I dagens avsnitt av Nyhetsmorgon i TV4 berättar programledaren Peter Jihde om en otäck händelse som hände honom kvällen innan. En granne kom förbi och sa att det hängde en drönare över hans tomt.
Annons

I onsdagsmorgonens avsnitt av ”Nyhetsmorgon” i TV4 berättade programledaren Peter Jihde, år, om en obehaglig grej som han var med om kvällen innan. Han satt hemma under kvällen när hans grannar plötsligt knackade på.

– Igår kväll hände en uppseendeväckande och obehaglig grej där jag bor. Helt plötsligt kröp en av mina grannar ut från vänstra häcken och sa ”Peter, Peter, det hänger en drönare över din tomt”, säger Peter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När han gick ut för att kika hängde det mycket riktigt en drönare i luften, ovanför hans egen tomt. Han gick in till en annan granne och undrade om det var någon av dem som höll på att filma, men det var det inte. Men kort där efter hittade han som tur var drönarens ägare, och han var inte sen med att konfrontera honom.

– Jag gick ut på busshållplatsen, hittade fotografen och frågade ”vad gör ni?”. “Jag vill inte svara”, säger han och fortsätter:

– Jag sa ”men får din drönare vara på min tomt?”. Svaret var ”luften är fri”.

Peter har filmat drönaren och i videon ser vi hur nära och centrerat den flyger över hans trädgård. Hans programledarkollega Tilde de Paula Eby, år, tar Peters parti och håller med om att situationen är väldigt obehaglig.

– Den här historien, framför allt ”luften är fri”, känns väldigt otrevligt. Då känner man att det är något misstänkt de håller på med, säger hon i programmet, säger Tilde.

SE OCKSÅ: 

Tilde De Paula om romansryktet med Jihde: "Vi är så nära varandra"Brand logo
Tilde De Paula om romansryktet med Jihde: "Vi är så nära varandra"

Foto: IBL, TV4

Annons