Tittarnas undran – Tobias ord om misstänkta romansen i Farmen

Tittarna om den misstänkta romansen mellan tobias och emelie i farmen
Årets omgång av Farmen går mot sitt slut och i nästa vecka är det dags för final. I sociala medier spekuleras det vilt om både det ena och det andra, bland annat om en Farmen-romans. Nu svarar Tobias på ryktena.
Annons

Årets omgång av Farmen i TV4 har kantats av pakter och intriger. Flera deltagare har tvingats lämna tävlingen under säsongen. Senast var det Diana Sundström, 37, som fick åka hem efter ett storbråk med Emelie Karlsson, 25.

En av de pakter som hållit längst tid är den mellan Emelie Karlsson och Tobias Johansson, 27. De två har under lång tid delat med sig av förtroenden och planer. De har också hjälpt varandra att plugga inför en eventuell kunskapsrond i tinget.

Annons

Intrigerna i Farmen har väckt stora reaktioner i sociala medier. Efter att Diana Sundström fick lämna tävlingen var det många som reagerade på Farmens Facebook-sida och Instagram-konto.

“Dags för FARMEN att bestämma vissa nya regler. Detta urartade på grund av allt ljugande. Farmen är faktiskt medskyldiga till Dianas utbrott. Förbjud pakter, så blir det spännande, annars om det bara är ett spel är det helt onödigt att ha en farm som ram”, tyckte en person.

Annons

Nya spekulationer på sociala medier

Många tv-tittare spekulerar också i vem som kommer att vinna årets omgång av Farmen. Men de senaste dagarna har också en annan typ av spekulation dykt upp på Farmens sociala medier.

Vissa menar nämligen att det slår gnistor mellan Tobias Karlsson och Emelie Karlsson.

Jag tror att Emilie är kär i Tobbe“, skriver en person på Farmens Facebook-sida.

Emelie såg riktigt nervös ut när Tobbe valde henne som förste kämpe/lite gråtfärdig faktiskt. Sen ser man att hon är lite kär i Tobbe oxå“, skriver en annan person.

Det är dock inte alla som håller med om detta.

Jösses. Som fjortisar tror ni att så fort man exponeras i TV så är man kär i någon? Har ni sett för myckt annan dokusåpa?” skriver en person.

Annons

Men när Hänt når Tobias Johansson tillbakavisar han alla rykten om kärlek mellan honom och Emelie Karlsson.

Jag och Emelie stod varandra nära inne på Farmen pga att vi spelade tillsammans, det är enbart vänskap. Min enda kärleksrelation har jag till min flickvän“, skriver Tobias Johansson i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…