Efter tv-profilernas uppbrott – Aina Lesse och Ludvig Turner återförenade

Efter tv-profilernas uppbrott – Aina Lesse och Ludvig Turner återförenade
I juni 2016 gick det tidigare paret Aina Lesse och Ludvig Turner ut med att de valt att gå skilda vägar. Men nu verkar det som att de hittat kärleken i varandra igen. På Instagram visar Aina att de både umgås och pussas.
Annons

I juni 2016 berättade den tidigare Paradise hotel-deltagaren Aina Lesse, 26, och den tidigare Idol-deltagaren Ludvig Turner, 25, att de valt att gå skilda vägar. Tv-profilerna träffades i slutet av 2014, efter att Aina sett Ludvig medverka i Idol. Hon flörtade då öppet med honom på Twitter och undrade hur hon skulle kunna komma i kontakt med honom – och kort där efter träffades de och senare blev de ett par.

Annons

I samma veva som hon berättade om uppbrottet på sin blogg så nämnde hon att de kanske hittar tillbaka till varandra i framtiden.

”Antigen är det slut, tack och hej lixom, eller så kanske vi hittar tillbaka till varandra i framtiden. Tiden får lixom avgöra det”, skrev hon då på sin blogg.

Och nu är det precis så det verkar vara – att de hittat tillbaka till varandra. På Instagram har Aina publicerat en bild på henne själv där hon pussas med en kille, som onekligen ser ut att vara Ludvig, enligt hennes följare.

Gör det jag gör bäst, påskpussas”, skriver Aina i bildtexten.

Annons

Bland kommentarerna visar följarna sin glädje över att paret verkar ha hittat tillbaka till varandra igen.

Åh. Härligt att se att Ni har hittat tillbaka till varandra igen”, skriver en.

Är det Ludvig? Gud vad kul att du hittat tillbaka till varandra i så fall”, skriver en annan.

Shit va härligt, det verkar vara ni igen”, skriver ännu en följare.

Aina har även lagt ut en annan bild på Ludvig på sin story på Instagram, där man ser att de två umgås tillsammans i hennes lägenhet. Men huruvida deras dagliga relation faktiskt ser ut har varken Ludvig eller Aina yttrat sig om – men att de umgås är inget de valt att hålla hemligt.

Hänt har sökt Aina Lesse och Ludvig Turner för en kommentar.

Annons

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…