Efter tuffa tiden – Lina Hedlunds nya familjebeslut

Lina Hedlund och NAssim Al Fakir

Hon har jobbat stenhårt i flera veckor med Melodifestivalen.
Men nu riktas Linas Hedlunds fokus på något helt annat tillsammans med kärleken Nassim.
– Det ska bli härligt, säger hon till Aftonbladet.
Slå på ljud

Tiden under Melodifestivalen har varit tuff för de tre programledarna Lina Hedlund, Linnea Henriksson och David Sundin. I sex veckor har de hårdtränat för att guida publiken genom årets största musiktävling.

Under programmets gång tackade Lina Hedlund sin sambo Nassim Al Fakir, 42, för att han tog hand om allt hemma och deras gemensamma barnen Tilo, 7, och Eide, 3 medan hon själv var ute på turné.

Tack Nassim för att du sköter all markservice å kidsen. Nu kör vi 5 veckor till … som jag njuter!” skrev Lina Hedlund då.

Men nu är det över för svenska Melodifestivalen för detta år. För Aftonbladet berättar Lina om vad hon kommer att göra på måndag, första vardagen efter att Mello slutat med en dundrande final i Friends Arena.

– Då sitter jag hos mäklaren och får mitt hus. Så är det faktiskt, säger Lina Hedlund.

Tillsammans med sin kärlek Nassim skriver hon kontraktet. Villan på några hundra kvadrat ligger strax utanför Stockholm. Lina Hedlund berättar för tidningen hur bra det känns och att hon länge längtat efter husköpet och att komma närmre naturen.

– Det ska bli härligt, framför allt att mina barn ska få en tomt där de kan ut och leka. Det är Kilafors-nerven i mig, jag måste ut i skogen, säger hon.

Linnea Henriksson ska ta tag i problem

Även Linnea Henriksson ska ta tag i något som rör bostaden – kanske dock inte en lika rolig uppgift som Linas efterlängtade flytt.

För Aftonbladet berättar hon att hon måste ta tag i ett ventilationsproblem i lägenheten när hon kommer hem efter Melodifestivalen. Problemet har funnits under en längre tid– men det har blivit lagt på is då hon lagt fokus på sin nyfödde son istället.

– Det finns en renovering som vi påbörjade när jag var höggravid, som jag sen tyckte var astråkig att göra när jag fått en unge. Så den kanske jag ska slutföra nu, säger hon till tidningen.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!