Efter tuffa gravidkampen – Jessica Anderssons kärleksbesked

De väntade i över två år på att allt skulle kännas rätt. Nu har Jessica Andersson blivit sambo med pojkvännen Johan Malm i Onsala.

Sommaren 2016 blev  Jessica Andersson, 43, och Johan Malm, 33, ett par. Pojkvännen driver anrika restaurang Gabriel i Feskekörka, Göteborg och är dessutom världsmästare i ostronöppning. För snart ett år sedan berättade sångerskan för Hänt att hon var lite besviken på att Johan inte friat ännu. Hon förklarade:

– Jag har jättemycket planer på att förlova mig. Jag bara hoppas att han ska ställa frågan. Han läser det ju i var och varannan tidning också så nånstans borde ju myntet falla ner, men än har det inte hänt. Han är trög.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Jessica har sonen Liam, 15, sedan ett tidigare förhållande och berättade också i Allas i våras att hon längtar efter och försöker skaffa fler barn med Johan:

– Vi försöker, hoppas och vill jättegärna, men tänker att blir det så blir det. Det är ju inte lika självklart nu men vi håller på med stickor och sådant och jag kan ringa Johan när han är på jobbet och säga: ”Just nu är jag superduperfertil”… Jag är också öppen för att ta hjälp om det inte funkar.

I somras började de prata om ivf, ringde och pratade med en sköterska, men fick veta att det finns en åldersgräns på 42 år för ivf i Sverige. I Expressen sa Jessica:

– Det är jobbigt ändå att känna att man är gammal och ”förbrukad” för den typen av livsförändring. Hur gärna man än vill så kommer vi inte att få någon hjälp med den biten i Sverige, har jag förstått.

Efter det har paret, som ännu inte förlovat sig, funderat på att åka till Danmark för att ta hjälp där istället. Men trots problemen med att bli gravid, kommer Jessica i alla fall med en annan riktigt glad nyhet. I flera år har hon bott kvar i Trollhättan och Johan i Göteborg, men nu har de äntligen gjort slag i saken och flyttat ihop. De har närmare bestämt flyttat till Gottskär i Onsala, Halland. På Instagram skriver Jessica:

” Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv..nu har jag och johan blivit sambos på riktigt i vårt drömhus !!.. alltså jag får nypa mig i armen .. det är ljuvligt!!.. lugnet..”

Hon fortsätter med att berätta att hon på sätt och vis saknar Trollhättan eftersom hon bott där så länge och staden är full av både minnen och vänner, att det är där Liam växt upp:

”Trollhättan har varit min trygga zon , min oas i 20 år… Men här kommer vi att trivas.. med huset och johan hittar jag lugnet..”

Hänt önskar Jessica och Johan lycka till med att få i ordning allt i det nya huset efter flytten. Och självfallet håller vi även tummarna både för att Johan ska fria snart och att Jessica ska bli gravid.

LÄS OCKSÅ: Jessica Anderssons barnplaner stoppas – tvingas söka hjälp utomlands

LÄS OCKSÅ: Jessica Anderssons besvikelse på uteblivna frieriet – pikat honom flera gånger

FOTO: IBL