LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter succén i Melodifestivalen – Clara Henrys besked: "Lämnar"

05 jan, 2018 
Clara Henry har vara borta från YouTube i månader och hennes fans undrar varför. Bland sin kommentarer på Instagram förklarar hon varför.
Annons

Clara Henry, 23, är idag ett välkänt ansikte hos svenska folket. Hon har synts i både tv-sammanhang och i andra media-sammanhang, men allting började på YouTube.

Clara startade sin YouTube-kanal för över åtta år sedan, och idag har hon över 400 000 följare. Tidigare uppdaterade hon dagligen, men nu var det två månader sedan en video senast dök upp. På Instagram undrar hennes följare vad det är som händer – har hon slutat med YouTube?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Kan nån förklara åt mig. Har Clara Henry slutat med youtube eller?”, skriver en följare, och Clara själv är snabb på att svara på frågan:

”Jag har en paus på obestämd tid! Det är skittrist att lämna youtube men för min egen del är det välbehövligt och väldigt, väldigt skönt. En lättnad. Hoppas du förstår!”, skriver Clara i kommentarsfältet.

Det gångna året har varit intensivt för Clara. Bland annat hade hon en av de tyngsta rollerna på SVT – som programledare för Melodifestivalen tillsammans med David Lindgren och Hasse “Kvinnaböske” Andersson. Om hennes paus beror på att hon jobbat hårt och behöver vila är fortfarande oklart, men hon meddelar att hon inte vet hur länge pausen kommer pågå.

Annons

Hennes följare tycker, precis som henne, att det är trist. Men bland ledsna kommentarer får hon också stöttande kommentarer.

”Du förtjänar verkligen en paus från Youtube. Vilken press att spela in en ny video varje vecka år ut och år in. Jag beundrar dig Clara. Lev livet och ha kul”, skriver en.

”Jag förstår att du tog paus från youtube!”, skriver en annan.

”Asså Clara saknar dig från youtube”, skriver ännu en i kommentarsfältet.

Foto: IBL, YouTube

Annons