LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Clara Henry om nya steget med pojkvännen: "Känns jättebra"

04 okt, 2017 
AvLotta Gray
Clara Henry har flyttat ihop med pojkvännen Carl Larsson. Nu berättar hon om nya steget i relationen.
Annons

Programledaren och Youtube-stjärnan Clara Henry, 23, har flyttat ihop med pojkvännen Carl Larsson. I lördags blev de sambos då han flyttade in i hennes lägenhet.

– Han kom med alla sina flyttkartonger och vi har faktiskt fått ordning fort. Vi har ju sovit hos varandra så det är förstås inget nytt men ja, vi har blivit sambos och det känns jättebra, berättar hon för Hänt.

Paret har varit tillsammans i drygt ett år. Och med tanke på stämningen under intervjun, verkar de båda vara väldigt förtjusta i varandra. Nu flyttar Carl alltså in hos Clara, detta efter att hans andrahandskontrakt gått ut. Clara Henry har tidigare uttalat sig om relationen med sin nuvarande partner, som hon redan då kände sig säker på.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har haft ganska många olika förhållanden. Jag har inte varit kär i alla, och det blir så påtagligt när man blir kär på riktigt, som jag är nu, har hon tidigare sagt till Veckorevyn.

Foto: IBL

Annons