Därför vägrar Molly prata om Danny: ”Började efter Så mycket bättre”

Molly Sandén tröttnade på att kopplas ihop med sin sambo Danny Saucedo efter hans medverkan i TV4:s "Så mycket bättre". Nu berättar hon om den tuffa tiden i skuggan av pojkvännen. – Jag vill att folk ska gilla mig för den jag är och tycka att jag är intressant nog även utan honom, säger hon.

För två veckor sedan gästade artisten Molly Sandén, 25, “Nyhetsmorgon” i TV4. I intervjun blev Molly lovad att slippa prata om sin sambo och fästman Danny Saucedo, 31, men tv-kanalen bröt löftet och började i stället att visa ett inslag med Danny, vilket gjorde sångerskan rasande.

Nu väljer Molly Sandén att berätta sanningen om varför hon inte vill prata om sin pojkvän mer. I podcasten “Värvet” säger artisten att hon är fruktansvärt trött på att bli förknippad med den hon är tillsammans med och att situationen förvärrats det senaste året, bland annat efter att Danny Saucedo gjort succé i TV4:s “Så mycket bättre“.

– Det har inte alltid bara varit jobbigt att prata om honom. Det har också varit perioder när det är kul och stundtals vill man visa hela världen att man är lycklig och stolt över vår fina kärlek. Men jag har liksom i större delar av min karriär blivit förknippad med vem jag har varit ihop med, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Jag kände framför allt efter “Så mycket bättre” förra året, när Danny var med, att jag fick så otroligt mycket frågor om honom. Jag blev hela tiden frågad: ”Hur går det med bröllopet?” och “Dannys show, kan du berätta om den?”. Då kände jag bara att ”nej, det där är hans grej. Kan jag bara få vara jag nu?”

LÄS OCKSÅ: Mollys vändning inför bröllopet med Danny

Molly Sandén berättar också att det har varit extra jobbigt för henne att prata om sin sambo när han har haft större framgångar än henne. Samtidigt som Danny gjorde både krogshow och “Så mycket bättre”, hade hon själv en dipp och mådde dåligt.

– Jag har gjort en resa det senaste året, där jag inte ska behöva andra människors bekräftelse för att kunna må bra. Det inkluderar ju min partner. Jag vill vakna på plus på grund av mig själv och känna mig fin som jag är. Då är det svårt att leva med någon när det är obalans, där någon har jättemycket och man själv försöker att inte jämföra sig och bli påverkad av allt som händer för honom, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Vi är båda väldigt synliga, allt han gör spiller över på mig och allt jag gör spiller över på honom. Det ifrågasätts och vrids och vänds på allt. Jag fattar att det är intressant för folk, men jag vill att folk ska gilla mig för den jag är och tycka att jag är intressant nog även utan honom.

I samband med lanseringen av sin nya, svenska, låt “Rygg mot rygg” har Molly Sandén därför valt att ännu tydligare ta avstånd från sin sambos karriär i offentligheten och i sociala medier.

– Jag har insett nu att jag nog aldrig har fått stå helt själv någonsin. Vi har alltid pushat varandra och lagt ut varandras grejer. Nu ville jag bara göra ett statement, att det jag gör nu är på grund av mig och jag gör det här själv. Jag vill bara få känna att det räcker med bara mig, säger hon.

Danny Saucedo och Molly Sandén har varit ett par sedan 2013.

Danny Saucedo friade till Molly Sandén på Kilimanjaros topp 2016.

Nu planerar drömparet att gifta sig...

...Om de inte redan har gjort det, det vill säga. Nyligen publicerade Danny en video på sin Instastory där han säger att han är "gift med en vinnare". Dessutom lade han upp den här bilden på Mollys ring.

LÄS OCKSÅ: Detaljen får fansen att rasa efter Dannys bild: ”Fy fan”

Foto: IBL