LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter skilsmässan: Tv-frun Åsa Vesterlund kär i ny plastikkirurg

15 feb, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Svenska Hollywoodfrun Åsa Vesterlund har gått vidare efter skilsmässan från sin make, den amerikanska plastikkirurgen Darrin Frye. Nu har hon träffat kärleken igen – i en ny plastikkirurg.
Annons

Det är ingen hemlighet att Åsa Vesterlund, 42, känd från TV3:s “Svenska Hollywoodfruar”, älskar att lägga sig under kniven. Åsa pratar gärna öppet om ingreppen hon gör och delar gärna med sig på sina sociala medier. Där har också uppmärksammade följare noterat att hon flitigt besökt Klinik 34 i Göteborg under sina sverigevistelser, och opererats av en Dr. Fredrik Berne.

Nu avslöjar Åsa Vesterlund själv på sin Instagram att sverigebesöken inte bara har handlat om nya implantat och påfyllning av fillers och Botox. Hollywoodfrun har nämligen kärat ner sig i sin plastikdoktor!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Varje dag är Alla hjärtans dag när jag är med dig. Jag är en väldigt lycklig tjej. Älskar dig, skriver hon på Instagram och delar med sig av flera bilder på sin nya pojkvän och hashtaggar Dr. Berne i inlägget.

https://www.instagram.com/p/BfMG9FTFpKD/?taken-by=asavesterlund

Åsa var tidigare gift med den amerikanska plastikkirurgen Darrin Frye, som hon gick skilda vägar från första gången 2012, för att sedan återförenas med några år senare. Paret skilde sig dock helt 2015.

FOTO: TV3, Instagram

Annons