TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter skilsmässan – Paolo Roberto har funnit kärleken igen

23 apr, 2018 
Lina Arvidsson
Paolo Roberto har träffat en ny kärlek efter skilsmässan med Karin Arrelöv
Paolo Roberto har funnit kärleken igen efter skilsmässan från Lena Arrelöv för sex år sedan. ”Jag mår rätt bra på den fronten”, säger Paolo Roberto.
Annons

Farmen-programledaren och TV4-profilen Paolo Roberto, 49, och Lena Arrelöv, 44, skilde sig för sex år sedan. Nu avslöjar programledaren att han funnit kärleken på nytt igen. Men vem hans nya kärlek är håller han fortfarande hemligt.

– Nu letar jag inte längre. Jag mår rätt bra på den fronten. Men jag vill helst inte säga mer om det än så, det känns privat att prata om vem hon är, säger han till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inte heller vill Paolo Roberto berätta om det är en ny relation eller om de har träffats ett tag. Paolo Roberto och ex-frun Lena Arrelöv hade varit gifta i nio år när de separerade 2012. Men idag har ex-makarna en bra relation med varandra, bland annat är Lena VD för ett av Paolos företag och över påsken åkte de på semester till Dubai med barnen Enzo, 14, och Elisa, 11.

– Ja, vi reste dit ihop med barnen och vi var i Åre tillsammans alla fyra i fjol också. Vi tog bort det som inte fungerade i vår relation när vi skilde oss och behöll vänskapen och föräldraskapet. Lena är en grymt bra VD för ett par av mina bolag och det känns bra att vi gör saker tillsammans med barnen, säger Paolo Roberto.

Annons

Förra året hyllade Paolo sin ex-fru på Instagram. Han skrev då att de efter separationen fick en mycket bättre relation.

Ur ilska, tjafset och ovänskapen så växte något nytt och helt fantastiskt fram. Istället för ett dåligt äktenskap så fick jag en syster, en vänskap, en grym VD för ett av mina förtag, ett klokt bollplank för mina idéer och framför allt världens bästa mamma till våra barn“, skrev han då.

Han avslutade inlägget med att förklara sin kärlek till Lena Arrelöv.

Jag älskar dig på djupet inte som min fru utan som en syster och min bästa vän”.

FOTO: Ibl

Annons