TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Schulman säljer lyxlägenheten efter skilsmässan – så mycket kostar den

08 jun, 2017 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
I december kom beskedet: Calle och Anitha Schulman skulle gå skilda vägar. I dag har de båda hittat kärleken på nytt – och nu säljer de sin lägenhet.
Annons

Häromveckan avslöjade Anitha Schulman att hon funnit kärleken igen – efter uppbrottet från maken Calle Schulman i december. Också Calle har gått vidare, med nya flickvännen Sandhra.

Veckan efter berättar nu Anitha, via Instagramstories, att hon nu säljer parets lägenhet. Lägenheten ligger i hjärtat av Östermalm i Stockholm och har synts i flera magasin de senaste åren. Det rör sig om en trerummare på 102 kvadrat och i lägenheten finns bland annat en öppen spis. Trogna följare till paret på sociala medier har fått se lägenheten växa fram i realtid, via olika renoveringar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Utgångspriset på bostaden ligger strax under 11 miljoner kronor.

“Vacker våning i toppskick om 102 kvm på attraktiv adress invid Karlaplan och Fältöversten. Genomgående högt i tak, solig balkong, stora sällskapsytor, välbevarade detaljer så som fiskbensparkett och öppen spis. Stabil och välskött förening med god ekonimi. Välkomna till denna perfekta familjebostad”, står det i annonsen.

FOTO: Ibl

TEXT: Johanna Lejon

Annons