Här återförenas Sigrid Bernson med Samir Badran i Let’s dance

Sigrid Bernson och Samir Badran i Let's dance
I januari stod det klart att relationen mellan Sigrid Bernson och Samir Badran tagit slut. Nu återförenas ex-paret i kvällens Let's dance på TV4.
Annons

Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30, träffades när de dansade ihop i TV4:s Let’s dance 2017. Gnistor uppstod snabbt och det dröjde inte länge innan de blev ett par.

Men i januari kom beskedet att Samir och Sigrid gjort slut, efter två år tillsammans. I ett inlägg på Instagram gick Samir ut med att förhållandet tagit slut och förklarade samtidigt varför de gått skilda vägar:

Annons

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir och fortsatte:

”Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Kort efter uppbrottet reste Sigrid Bernson utomlands för att komma bort från allt.

”Jag vill egentligen berätta vad som har hänt och varför jag mår så dåligt just nu.  Det kommer att komma men jag måste komma bort en stund från allt som har varit och bara läka just nu”, skrev hon då på Instagram.

Därför återförenas Sigrid och Samir i kvällens Let’s dance

Nu återförenas ex-paret i kvällens Let’s dance på TV4. Det var i en video på Instagram, som informationen blev känd att Samir och Viktor Frisk kommer medverka i fredagens semifinal.

Annons

”WOHO! I morgondagens semifinal av Let’s dance kommer Samir & Viktor att släppa sin nya låt ”Odödlig”, skrev de till följd av en video på Samir och Viktor:

– Vi kommer till Let’s dance, och vi kör den live i livesändning, säger Samir.

Trots att Sigrid Bernson redan åkt ut ur tävlingen kommer hon ändå vara på plats och dansa i öppningsnumret, vilket betyder att ex-paret kommer att återförenas i kvällens program.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…