LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter separationen – Patrik: “Jag är jättekär i Marlene”

03 jun, 2017 
AvOla Brising
För ett par veckor sedan separerade Patrik Isaksson från fästmön Marlene Hedblom. Men han har inga som helst planer på att träffa någon ny kvinna.
Annons

Förra våren berättade golfproffset Marlene Hedblom, 44, för Hänt att hon och fästmannen Patrik Isaksson, 44, hade planer på att gifta sig:

– Vi gifter oss till hösten, det är bestämt, men inte exakt när och var. Vi har två alternativ på lokal. Det är hemligt.

Men säg den lycka som varar för evigt. Trots att paret under det gångna året ofta visat sin kärlek till varandra på Instagram blev det inget bröllop i höstas. Så sent som i julas kom de ihop till Svenska hjältar-galan i Stockholm och såg lyckliga ut tillsammans, men i mitten av maj gjorde de slut, bröt förlovningen och gick skilda vägar.

– De har separerat, men är otroligt bra vänner, sa Patriks presskontakt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Så här lyckliga var Patrik Isaksson och Marlene Hedblom i vintras.

När Hänt träffar Patrik på CancerRehabfondens golfdag på Fågelbro Golf & Country Club bekräftar han vad presskontakten sa för ett par veckor sedan:

– Det är slut, men vi är jättevänner. Vi får se hur det blir framöver.

Däremot råder det inga som helst tvivel om att Patrik gör allt för att få förhållandet med Marlene att fungera igen. För på frågan om han träffat någon annan svarar han:

– Nej. Det har jag inte gjort. Jag är jättekär i Marlene fortfarande.

Foto: IBL

Annons