Viktor Frisk avslöjar sanningen om relationen med Martina Haag

Martina Haag och Viktor Frisk
Det var efter att Viktor Frisk och Martina Haag la upp en bild tillsammans på Instagram som följarna började fråga sig om de är mer än bara vänner. Nu bryter Viktor tystnaden om relationen.
Annons

Artisten och influencern Viktor Frisk, 24, berättade tidigare i år att han inte är intresserad av att dejta eller gå in i en relation inom den närmsta framtiden.

– Jag ska jobba så mycket jag orkar och kan, fokusera på delmål, att ha en bra vision i livet och fokusera på det jag kan. Inte fokusera på relationer, sa han i en video på sin Youtube-kanal.

Ändå var det många av Viktors följare som började spekulera i om han hittat kärleken efter att han la upp en bild på Instagram i juni. På bilden står han tillsammans med författaren Martina Haag, 55, och i bildtexten skrev han:

Annons
Annons

”Bästa kvällen!”, följt av ett hjärta.

Även Martina Haag, som tidigare var gift med tv-profilen Erik Haag, 51, la upp bilden på sitt Instagram-konto.

Annons

Viktor och Martinas drag fick följarna att ställa frågor i kommentarsfältet.

”Är dom tillsammans och då sen när?”, skrev en person vid tillfället.

View this post on Instagram

Bästa kvällen! ❤️

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

Viktor Frisk avslöjar sanningen om relationen med Martina Haag

I kommentarsfältet ville varken Martina eller Viktor svara på följarnas frågor om vilken typ av relation de har. Men nu avslöjar Viktor sanningen bakom bilden på Instagram.

– Hon är världens skönaste människa och skulle kunna vara min morsa. Men till och med mina föräldrars kompisar har frågat om vi är tillsammans. Det där ryktet har verkligen spätts på, säger Viktor till Nöjesbladet och fortsätter:

– Vi var ute med några polare och drack vin och tänkte att vi skulle lägga upp en bild på oss för att det var lite kul. Som en fin vänskapsbild.

Enligt Viktor Frisk är relationen dock bara vänskaplig och det verkar inte som att han har några kärlekskänslor för Martina Haag.

– Hon är en vän som ligger mig extremt varmt om hjärtat och är en person som jag tycker väldigt mycket om. Martina är underbar och skitsnygg också, men vi är inte tillsammans. De ryktena får jag dementera tyvärr.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…