LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter romansryktet – stjärnan om de hemliga sms:en till Elin

13 mar, 2017 
Malin Ljung
Efter kärleksspekulationerna erkänner Gwen Stefanis otrogne exmake Gavin Rossdale att han har kontakt med Elin Nordegren. Nu berättar han i en intervju om de hemliga meddelandena.
Annons

Det spekuleras flitigt kring Elin Nordegrens, 36, kärleksliv. I höstas ska hon ha synts tillsammans med artisten Gavin Rossdale, 50, i Los Angeles.

Nu bekräftat stjärnan själv i en intervju med The Sun att han haft kontakt med svenskan.

– Det var en vän som sa “du måste träffa Elin. Hon är otrolig”, säger Rossdale i intervjun.

Stjärnan ska därefter ha tagit tag i det hela och kontaktat Elin.

– Jag skickade sms till henne några gånger för att säga hej. Hon bor i Florida. Hon är en riktigt trevlig tjej, men jag har aldrig träffat henne, säger han.

Det här är den första romansspekulationen kring Rossdale sen han avslöjades vara otrogen med barnflickan, samtidigt som hans fru Gwen Stefani födde barn. Det blev spiken i deras 13-åriga äktenskap och skilsmässan blev ett faktum för två år sedan.

Elin Nordegren var tidigare gift med Tiger Woods, men de två gick skilda vägar för åtta år sedan då hans otrohetsaffärer avslöjades.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

Annons