Tiger Woods berättar om det kapsejsade äktenskapet med Elin Nordegren

Den notoriskt otrogne golfstjärnan talar ut om äktenskapet med svenska Elin.

I maj 2015 dumpade Lindsey Vonn, 31, sin pojkvän Tiger Woods, 39, eftersom han ägnat sig åt tvivelaktigt kuckelurande med andra kvinnor. Händelsen blev en déjà vu för golfproffset som 2009 skilde sig från dåvarande hustrun Elin Nordegren, 35, efter att han tumlat i sänghalmen och skickat snuskiga sms med olika kvinnor.

Det var en sen kväll i november som Elin ska ha konfronterat maken – och i ren och skär ilska svingat en golfklubba efter honom. Enligt uppgift ska Tiger Woods då i blixtfart ha packat en väska och lämnat det gemensamma hemmet i Fort Laudedale – för att aldrig komma tillbaka. Äktenskapet höll i sex år.

– Det handlar inte om hur jag skulle vilja ändra 2009 och hur det gick till, men jag önskar att jag hade haft en mer ärlig och öppen relation med min ex-fru, säger Tiger Woods till Time Magazine.

Läs mer: Tiger Woods otrogen med vännens fru – sexmissbrukar golfstjärnan igen?

Elin och Tiger Woods var gifta i sex år. Foto: All Over Press

Tiger Woods var otrogen mot ex-frun Elin Nordegren. Foto: All Over Press

Idag har Tiger Woods en bättre relation till ex-hustrun Elin Nordegren och barnen.

– Att ha den relationen jag har till henne idag är fantastiskt. Hon är en av mina bästa vänner. Vi ringer varandra hela tiden. För oss är barnen viktigast. Jag önskar att jag visste det då, säger Tiger i Time Magazine.

Efter uppbrottet byggde Elin en lyxvilla vid en av Floridas vackraste stränder. Vid seperationen fick hon nämligen 700 miljoner kronor.

– Jag har gått igenom ett helsike, men jag vet också hur lyckligt lottad jag är.

– Vår relation kretsar kring barnen. Han är en bra pappa. Vi har det bra, vi har faktiskt det, säger Elin till People.

Läs mer: Tiger Woods och Lindsey Vonn separerar: ”Jag kommer alltid att respektera honom”

Svenska Elin Nordegren har funnit kärleken i industrimagnaten Chris Cline, 56, som bor granne med henne. Tiger däremot svingar fortfarande klubban själv.

SENASTE NYTT!