Tiger Woods och Lindsey Vonn separerar: "Jag kommer alltid att respektera honom"

Tiger Woods och Lindsey Vonn var på väg att förlova sig – trodde vi. Nu har golfproffset och den alpina stjärnan valt att separera istället!

Tiger Woods, 39, avslöjade i mars 2013 på sin Facebook att han och skidstjärnan Lindsey Vonn, 30, var ett par. Så sent som i februari i år spekulerade flera amerikanska tidningar i att paret var på väg mot en förlovning.

Foto: Stella Pictures

Knappt tre år fick Tiger Woods och Lindsey Vonn tillsammans. Foto: Stella Pictures

Men nu visar det sig istället att kärlekssagan är över och det är Lindsey som bekräftar uppbrottet på Facebook:

“Efter nästan tre år tillsammans har Tiger och jag gemensamt beslutat att avsluta vårt förhållande. Jag kommer alltid att vårda de minnen som vi skapat tillsammans. Tyvärr lever vi båda oerhört hektiska liv som har gjort att vi tvingats tillbringa mycket tid isär. Jag kommer alltid att beundra och respektera Tiger. Han och hans underbara familj kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta”, skrev den alpina världsstjärnan igår.

De båda idrottarna har försökt stötta varandras karriärer men har haft svårt att få tiden att gå ihop. Foto: All Over Press

De båda idrottarna har försökt stötta varandras karriärer men har haft svårt att få tiden att gå ihop. Foto: All Over Press

På golfproffsets sociala medier har det varit tyst, men i ett uttalande instämmer han med sin före detta flickvän:

– Jag känner stor beundran för Lindsey och kommer alltid att minnas vår tid tillsammans. Hon har varit fantastisk med Sam och Charlie och hela min familj.

Lindsey har tagit stort ansvar för Tigers barn Sam och Charlie. Foto: IBL

Lindsey har tagit stort ansvar för Tigers barn Sam och Charlie. Foto: IBL

Tiger Woods  var tidigare gift med svenska Elin Nordegren, 35, som han har dottern Sam Alexis, 7, och sonen Charlie Axel, 5, med. De skilde sig 2010 efter att det visat sig att Tiger Woods varit otrogen med flera olika kvinnor och dessutom var sexmissbrukare.

Här är fler kändisar som går igenom en tuff tid just nu:

Tori Spelling är utblottad – tvingas låna pengar för att leva lyxliv

”Bonde söker fru”-Jonathan och Ellen har gjort slut: ”Vi har brutit all kontakt”

”Ensam mamma söker”-Susanne dumpad via telefon: ”Så fruktansvärt tråkigt”

SENASTE NYTT!