Marcelo Peña avslöjar sanningen om relationen med Emilia Wahlund

Marcelo Pena och Emilia Wahlund
Det har under en tid ryktats om att Emilia Wahlund är Marcelo Peñas nya flickvän. Nu avslöjar Paradise hotel-deltagaren sanningen om relationen.
Annons

Paradise hotel-profilen Marcelo Peña, 28, som medverkade i programmet förra året, fann under sin tid på hotellet kärleken i Nina Glimsell Udovicic, 25. Tillbaka i Sverige blev de ett par och göteborgaren Nina flyttade snabbt in hos Marcelo i Stockholm. Men i mars gick Nina ut i en video på Youtube och berättade att de separerat efter ett år tillsammans.

Annons

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break up om man säger så. Men oavsett vad Marcelo har gjort mot mig, vad han har gjort för beslut i vår relation eller vad som helst så vill inte jag prata illa om honom, förklarade Nina i videon.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Nina ville  inte gå in på den exakta orsaken till uppbrottet, utan sa bara att det var hennes val att lämna relationen.

Nyheter 24 rapporterade dock för ett antal veckor sedan att det verkar finnas en annan tjej som Marcelos hjärta bultar lite extra för. Hennes namn är Emilia Wahlund, 19, hon kommer från Gävle och sajten ifråga har pekat ut henne som Marcelos nya flamma. Detta efter att Marcelo på sociala medier allt oftare börjat kommentera Emilias bilder med både hjärtan och eldsflammor.

Marcelo Peñas ärliga ord om relationen med Emilia Wahlund

De två har berättat att de hänger med varandra och umgås en hel del, men de har inte sagt att de är tillsammans. Och när Hänt träffar Marcelo på sommarinvigningen av krogen Strandbryggan i Stockholm dementerar han att de skulle ha en seriös relation. Marcelo förklarar:

– Det jag ser mest fram emot i sommar är att bara vara med vänner och festa och ha det kul. Jag har varit i ett förhållande varenda jävla sommar känns det som, så den här sommaren ska jag bara njuta av min egen tid och inte behöva tänka på att ta hänsyn till någon annan person. Jag är sån människa som njuter av minsta lilla, en riktig livsnjutare. Det kommer förhoppningsvis att bli mycket tjejer i sommar.

På den direkta frågan om han och Emilia är ett par svarar Marcelo:

– Nej. Emilia är en jättefin tjej, men vi är inte tillsammans. Jag vill inte ingjuta några falska förhoppningar i henne. Tvärtom. Jag är väldigt mycket singel och det vill jag som sagt vara den här sommaren.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…