Artikeln innehåller reklamlänkar

Julia Markhams och Niclas kärleksbesked efter romansryktet

Julia Markham och Niclas Åkerlund visar öppet upp sin kärlek efter Ex on the beach.

Ex on the beach rullar för fullt på Dplay och i programmet har tittarna kunnat se hur Julia Markham och Niklas Åkerlund kommit varandra närmare och närmare. Efter inspelningarna har de fortsatt att umgås och nu visar de båda öppet sin kärlek för varandra.

Realityprofilerna Julia Markham, 23, och Niklas Åkerlund, 24, medverkar båda i årets säsong av Ex on the Beach på Dplay. I ett av säsongens första avsnitt kunde tittarna se att Julia fick gå på dejt med en valfri kille inne i huset och hon valde då att ta med sig Niklas. Under dejten uppstod inget större intresse från någon av deltagarna.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men i programmet kan tittarna också se hur Julia och Niklas fått upp ögonen för varandra mer och mer.

Inspelningarna för realityserien startade i januari och pågick fram till slutet av februari på den karibiska paradisön Anguilla. Efter inspelningarna syntes Julia och Niklas en hel del ihop, framför allt på varandras Instagram-konton. Detta fick tittarna att börja spekulera i om de fick upp ögonen så pass mycket för varandra att de är ett par idag.

För ett par veckor sedan förklarade realityprofilerna äntligen hur deras relation egentligen ser ut i en video på Youtube.

”Är ni tillsammans idag?”, undrar en tittare och Niklas svarar:

– Det beror på hur man ser på saker och ting här i livet.

Julia Markham förklarar att de umgås med varandra i princip varje dag och att de trivs bra ihop.

– Så det kan vi väl säga. Vi umgås nu, vi är bästa vänner, vi har sex, vi har superkul. Man skulle kunna säga att vi dejtar, säger Julia.

”Går inte beskriva med ord”

I veckan har både Julia och Niclas publicerat samma bild på respektive Instagram-konto. Det är en bild där de står på en sanddyn och kysser varandra.

”Mina känslor i mig nu säger att jag vill bli gammal med dig och så..”, skriver Julia på sin Instagram.

Med samma bild har Niclas skrivit en minst lika kärleksfull text till Julia på sin Instagram:

”Vissa saker går inte beskriva med ord men du är det finaste jag vet och jag vill aldrig vara utan dig. Tack för allt du ger mig och tack för den du är”.

I båda kommentarsfältet är det fullt av folk som hyllar tv-profilerna för deras fina kärlek för varandra – däribland finns många andra realitystjärnor.

”Är det här man ska skriva ”goals”?”, skriver Ex on the beach-profilen Pontus Brodin.

”NI ÄR SÅÅ FINA”, skriver Paradise hotel-profilen Emma Hellström.

Även Are you the one-profilen Robert Svedin, Love island-profilen Agnes von Corswant, samt Paradise hotel-profilerna Jeppe Johansson och Alex D’Rosso har hyllat kärleksinlägget.

LÄS MER: Julia Markham och Niklas Åkerlunds romans efter Ex on the Beach

LÄS MER: EOTB-Julia Markham avslöjar: Så är relationen med Robin idag

FOTO: Dplay

FRÅN FÖRSTASIDAN