Efter romansryktena – här är första bilderna från Kate och Leos intima dejt

Så sent som i somras ryktades det om en återförening mellan Titanic-stjärnorna Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Och nu tas spekulationerna upp på nytt – efter att skådespelarna fångats på bild tillsammans, under vad som sägs vara en dejt.

I år är det 20 år sedan succéfilmen Titanic hade premiär. Sedan dess har filmens huvudrollsinnehavare Kate Winslet, 42, och Leonardo DiCaprio, 43, haft en speciell relation, vilket de också varit öppna med.

– Leo har haft starka känslor för Kate sedan dagen han träffade henne. Han tyckte att hon var den vackraste kvinnan han någonsin hade sett och det tycker han fortfarande, har en källa till Star Magazine tidigare berättat, enligt sajten Radar Online.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Så sent som i augusti ryktades det om att skådespelarna skulle ha fallit för varandra, även utanför filmduken. Tidigare i år var de båda på semester i St Tropez i Frankrike tillsammans, där de fångades på bild när de kramade varandra i badkläder.

Dessa kärleksrykten tas nu upp igen – efter att Kate och Leo fångats på bild ännu en gång. På bilderna ser skådisarna ut att ha trevligt, under vad som sägs vara en intim dejt, skriver sajten Radar Online.

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet har länge varit öppna med sina känslor för varandra. Frågan är bara om det egentligen handlar om vänskap eller kärlek.

Skådespelarna fångades nyligen på bild tillsammans.

Detta har spätt på kärleksryktena mellan stjärnorna på senaste tiden. 

Kate Winslet och Leonardo DiCaprio ska ha ätit middag ihop på en kändistät restaurang i Santa Monica, Los Angeles.

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i Titanic.

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet spelade även mot varandra i filmen Revolutionary Road. 

Det var under fredagen förra veckan som de dök upp vid den kändistäta restaurangen Giorgio Baldi i Santa Monica. På bilderna ses de anlända i en bil tillsammans.

Leonardo DiCaprio är känd för att snabbt gå vidare från förhållanden och har mestadels dejtat modeller. Men stjärnan ska som bekant ha en speciell relation till Kate Winslet, som nu tycks ha övergått från att bara ha varit på ett vänskapligt plan.

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolies nya kärlek avslöjad – efter ryktena om återförening

– Genom åren har han dejtat modell efter modell, men han har aldrig haft samma kontakt på en intellektuell nivå som han har med Kate, har en uppgiftslämnare tidigare sagt till Radar Online.

Och känslorna verkar  vara ömsesidiga. När Kate Winslet tog emot pris under Golden Globe 2008, passade hon på att skicka en kärlekshyllning till den tidigare kollegan.

– Jag har älskat dig i 13 år. Jag älskar dig med hela mitt hjärta, det gör jag verkligen, sade Winslet då.

I en intervju med tidningen Glamour berättade stjärnan i slutet av augusti, dessutom något som hon aldrig tidigare sagt om parets relation.

– Du vill inte ens veta vad den senaste konversationen vi hade handlade om, den var så rolig och fick mig att skratta så mycket, sa hon då och fortsatte:

– Vi sa till och med till varandra att ”Tänk om världen visste vilka korkade saker vi säger till varandra”.

Men frågan är bara om tajmingen är den bästa just nu, för bådas del. Vad gäller Leo tog det i våras slut mellan honom och flickvännen Nina Agdal, 25. Men Kate å andra sidan, var i alla fall gift med maken Ned Rocknroll så sent som i somras. Men sådant kan ju ändras?

LÄS OCKSÅ: Här återförenas Titanic-skådisarna – hyllas av fansen

Foto: Stella, IBL

SENASTE NYTT!