LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Här återförenas Titanic-skådisarna – hyllas av fansen

31 jul, 2017 
AvHanna Svärd
20 år har hunnit gå sedan Titanic gjorde succé på biodukarna med stjärnor som Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Nu har skådespelarna återförenats - på en välgörenhetsgala i Frankrike.
Annons

Under förra veckan återförenades några av filmen Titanics största skådespelare. Det var Leonardo DiCaprio som bjudit in vännerna till en välgörenhetsgala organiserad av hans stiftelse i St Tropez i Frankrike, skriver Vanity Fair.

På en bild på Instagram poserar DiCaprio tillsammans med Kate Winslet och Billy Zane, som lagt upp bilden. Till bilden skriver han:

”Gänget är samlat igen. Nu räddar vi isberg”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Pengarna som samlades in under evenemanget ska enligt Vanity Fair gå till miljöskydd. I en annan bild som Zane lagt upp uttrycker han sin stolthet över att vara en del av det välgörande ändamålet, samtidigt som han förklarar glädjen i att återförenas med de gamla skådespelarkollegorna.

“Jag är så glad att få återförenas med dessa vänner och att kunna bidra till en så viktig sak”, skriver han i bilden där han och Kate Winslet står framför hans målning som auktionerats ut.

Och i kommentarsfälten till de båda bilderna svämmar de positiva reaktionerna över efter återföreningen.

“Det är så mycket kärlek att se de här tre tillsammans igen”, skriver ett fan, medan ett annat fan som blev tvungen att se om filmen på en gång, skriver:

“Såg precis Titanic. Är så glad att ni är tillsammans igen”.

Foto: IBL

Annons