TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför blev Kate Winslet och Leonardo DiCaprio aldrig ett par efter "Titanic"

08 okt, 2014 
AvPearl Åkesson
De var förlorade till havs och kärlekssagan mellan överklasstjejen Rose DeWitt Bukater och Jack Dawson fick en hel värld att kippa efter andan. Men var de ett par även utanför linsen?
Annons

Det har hunnit gå 17 år sedan mastodontrullen “Titanic” hade premiär på vita duken och som gjorde Kate Winslet, 38, och Leonardo DiCaprio, 39, till världsstjärnor. I filmen där världens då största fartyg förliste under sin jungfrufärd spelade de ett ungt kärlekspar som bara har ögon för varandra – och många fans hoppades på att den fiktiva kärlekshistorien skulle fortsätta även i verkligheten efter att kamerorna hade slocknat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu talar Winslet för första gången ut om den påstådda romansen med sin motskådespelare.

– Han såg mig alltid som en i grabbgänget. Jag har aldrig varit särskilt tjejig. Det fanns ingen romans, vilket var en besvikelse för många, säger hon i en intervju med brittiska Marie Claire.

Efter succén med katastroffilmen tisslades det om att skådespelarna dejtade, något som nu Winslet tillbakavisar bestämt.

– Det var många som ville tro på såpoperan Kate och Leo, men sanningen är att vi endast stöttade varandra. Vi var båda unga och jobbade väldigt hårt.

Annons