Därför blev Kate Winslet och Leonardo DiCaprio aldrig ett par efter "Titanic"

De var förlorade till havs och kärlekssagan mellan överklasstjejen Rose DeWitt Bukater och Jack Dawson fick en hel värld att kippa efter andan. Men var de ett par även utanför linsen?

Ryktena om att de var ett par började spridas efter att filmen haft premiär. Foto: All Over Press

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet spelade förälskade i katastroffilmen "Titanic". Foto: All Over Press

Leonardo och Kate stöttade varandra under filminspelningen. Foto: All Over Press

Det har hunnit gå 17 år sedan mastodontrullen “Titanic” hade premiär på vita duken och som gjorde Kate Winslet, 38, och Leonardo DiCaprio, 39, till världsstjärnor. I filmen där världens då största fartyg förliste under sin jungfrufärd spelade de ett ungt kärlekspar som bara har ögon för varandra – och många fans hoppades på att den fiktiva kärlekshistorien skulle fortsätta även i verkligheten efter att kamerorna hade slocknat.

Nu talar Winslet för första gången ut om den påstådda romansen med sin motskådespelare.

– Han såg mig alltid som en i grabbgänget. Jag har aldrig varit särskilt tjejig. Det fanns ingen romans, vilket var en besvikelse för många, säger hon i en intervju med brittiska Marie Claire.

Efter succén med katastroffilmen tisslades det om att skådespelarna dejtade, något som nu Winslet tillbakavisar bestämt.

– Det var många som ville tro på såpoperan Kate och Leo, men sanningen är att vi endast stöttade varandra. Vi var båda unga och jobbade väldigt hårt.

SENASTE NYTT!