Unga TV3-mamman Linn Andersson visar upp nya killen

Linn Anderssson visar upp nya kärleken Gabriel. Efter uppbrottet från Marcus Malm.
Efter två tuffa uppbrott gick Unga mammor-profilen Linn Andersson ut med att hon återigen hittat kärleken. Nu visar hon upp honom för första gången.
Annons

Linn Andersson, 21, blev ett känt ansikte för många när hon deltog i realityserien Unga mammor på TV3. Tillsammans med sin dåvarande pojkvän Marcus Malm, 21, och dottern Tindra, 1, visade hon upp livet som nybliven förälder för tv-tittarna.

Annons
Annons

I programmet spirade kärleken mellan Linn Andersson och Marcus Malm, som i ett avsnitt förlovade sig på en romantisk spa-resa. Framför kamerorna gick Marcus ner på knä och frågade den stora frågan – till Linns stora glädje.

Annons

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Men efter en tid som förlovade fick kärlekssagan ett plötsligt slut. Hösten 2018 gick Linn ut med att hon och Marcus valt att gå skilda vägar.

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte för varandra längre”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Ännu ett tufft uppbrott

Den brutna förlovningen var tuff, men den hindrade inte Linn från att fortsätta drömma om kärleken. Under våren gav hon besked om att kärleken återigen var på intågande i hennes liv. På sin blogg skrev hon om en ny kille som hon fått starka känslor för.

”Nu har jag snott med mig hans tröja hem också, haha. Är ju bara för mysigt! Saknar den där killen…, särskilt på kvällen när man ska sova. Men nu när Tindra är här får jag massor av annan kärlek från henne. Är i alla fall jätteglad och helt sprudlande i min kropp! Ska passa på att bara njuta för vet inte när jag kände såhär senast, när jag var 16 år typ..”, skrev hon då i ett blogginlägg.

Romansen blev dock kortvarig. I en video på Youtube berättade Linn att hon blivit dumpad bara veckor efter romansbeskedet – och i ett inlägg på sin blogg berättade hon hur relationen tog slut.

Var himla jobbigt för mig då jag var jättekär i honom och han dumpade mig med en Snapchat. Var ledsen och gjorde inte någonting annat än att gråta i ca en veckas tid i alla fall. Allt är ju värst i början. Vi både dock 2,5 timmar ifrån varandra så det kanske ändå hade tagit slut”, förklarade Linn.

Linn bekräftade nya romansen

Men vindarna vände för Linn, som i början av juni avslöjade att hon återigen blivit förälskad i ”en väldigt fin kille”. I ett nytt blogginlägg skrev hon om den nya romansen.

”Han får va lite hemlig för er då vi inte träffats allt för länge men tillräckligt för att jag har blivit lite förälskad eller vad man ska säga. Vi satt ute i solen igår inne på spat på Hooks Herrgård och solade, drack drinkar i poolen och hade det sjukt mysigt i det underbara vädret”, skriver hon.

I samma veva bekräftade Linn Andersson den nya romansen i en frågestund på Instagram.

– Jag är lite såhär nykär nu, eller vad man ska säga, sa hon i en video på Instagram story och fortsatte:

– Jag har haft en dålig period med så mycket motgångar så länge. Men nu är jag nykär och helt pirrig i kroppen. Det händer så mycket kul med Tindra. Allting känns bara så himla bra nu. Jag mår skitbra.

Han är Linn Anderssons nya kärlek

Men nu är den nya killen inte hemlig längre. I ett nytt inlägg på Instagram visar Linn Andersson upp honom för allra första gången. På bilden ger hon sin nya kärlek en puss på kinden, medan han håller armen runt hennes midja.

Till bilden har Linn skrivit ett rött hjärta, men förutom det ger hon ingen mer information om vem den nya killen är. Däremot har hon taggat honom, vilket avslöjar att han heter Gabriel.

Kommentarsfältet fylls nu av kommentarer från följare som är glada för Linns skull.

”Fina ni. Så glad”, skriver en.

”Men åh!!! Nu fick vi se honom. Du är så värd kärlek”, skriver en annan.

”Grattis till kärleken! Så fina ni är!”, skriver ännu en.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Linn Andersson (@tiingelinn) on

FOTO: TV3/Johnny Wohlin, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…