Efter renoveringskaoset – Carina Berg om olyckan på semestern

Carina Bergs olycka på semestern: ”Önska mig lycka till”
I ett nytt inlägg på Carina Bergs Instagram där programledaren beskriver två olyckor, möts hon av peppande ord från följarna.
Annons

Det var i slutet av 2017 som programledaren Carina Berg, 41, fann kärleken på nytt efter skilsmässan från Kristian Luuk, 52, 2016. Det är fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 29, som vunnit Carina Bergs hjärta.

I början av 2018 förlovade sig paret och Carina Berg visade upp sin förlovningsring på Instagram. I december förra året gifte de sig. Det blev ett intimt bröllop omgivna av sina nära och kära i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Annons

Efter att ha både förlovat och gift sig under loppet av ett år tog Erik och Carina Berg nästa steg i sin relation och köpte ett sommarhus i Stockholms skärgård. I podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva berättade Carina Berg i maj om köpet – som kanske inte var helt lyckat.

Annons

– Tio timmar senare vinner vi budgivningen på det största rucklet i hela skärgården. Det är ett hundra år gammalt trähus, som har stått och förfallit. Det finns inget tak. Man har sjöutsikt. Det har heller inget golv. Det vi har är 3,5 vägg och några gamla glasögon som ligger kvar där i huset, sa Carina Berg i podden.

För ungefär en vecka sedan uppdaterade Carina om läget med renoveringen av huset genom ett inlägg på Instagram.

”Våra byggare får säga vad de vill om att det är bra med ett helt tak och ett fungerande avlopp innan vi fokuserar på inredningsdetaljer. För snubblar man över 6 goa trasmattor så måste de inhandlas! Prioriteringar”, skriver Carina i inlägget.

”Krya på dig”

Under onsdagen publicerade Carina två bilder i ett inlägg på Instagram och hintar om att hon varit med om ett par olyckor. Den ena bilden är tagen nedifrån upp mot en palm mot himlen och den andra är en selfie på Carina själv som ligger på en handduk i gräset.

”Har kraschat något i vänsterfoten och haft besök av duralexglas i högerfoten. Därför blir dagens träning 140- 400 minuter palmtittning. Önska mig lycka till!”, skriver Carina Berg i bildbeskrivningen.

Annons

Bland kommentarerna finns bland annat hyllande ord från parhästen Carolina Gynning, 40.

”Älskling du är för go”, skriver Carolina.

Många följare önskar Carina ett stort lycka till och ger peppande ord.

”Önskar dig ett stort lycka till! Samt ett stort krya på dig förstås”, skriver en följare och flera andra hoppas att foten läker:

”Lycka till och hoppas höger foten blir bra snart.”

”Lycka till och var rädd om fötterna”

Annons

Hänt har försökt nå Carina Berg för en kommentar.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…